Lanţ
Lanţ
Lanţ

Sunteţi în căutarea unui lanţ cu magneţi integraţi care să se potrivească cu pandantivul preferat? Atunci tocmai ce l-aţi găsit. Acest lanţ cu model compact a fost realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios şi poate fi combinat cu o mare varietate de pandantive.

64.00  Selectează opțiuni
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Veţi alege o piesă foarte apreciată, cu legături rotunjite, optând pentru acest lanţ veneţian cu închizătoare carabină. Datorită legăturile rotunjite lanţul se aşează foarte comod în jurul gâtului. Lanţul poate fi combinat atât cu pandantive discrete, de dimensiuni mai mici, dar şi cu piese mai mari.

39.00  Selectează opțiuni
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Acest colier reprezintă alegerea ideală pentru pandantivele de tot felul și se remarcă prin designul său modern care constă dintr-un rând de mărgele mici din oțel inoxidabil. Finisajul mat îi accentueze caracterul sport, potrivită ţinutelor relaxate. Un colier aparte care poate fi purtat în fiecare zi.

44.00  Selectează opțiuni
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Datorită designului său discret, acest lanţ este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Elementele alungite creează un model subțire şi compact, aspect care este accentuat şi prin finisajul lucios. Un lanț modern care poate fi combinat în nenumărate feluri cu pandantive de toate tipurile.

52.00  Selectează opțiuni
Lanț magnetic marca Energetix
Lanț magnetic marca Energetix
Lanț din Poliuretan

Lanț din poliuretan flexibil, de culoare neagră, cu un element magnetic de neodim, inserat lângă închizătoare. Designul simplu și neutru îl face ușor de asortat la o multitudine de ținute. O piesă bazică de bijuterie creată din materiale robuste potrivită oricărei ocazii și care poate fi purtat cu orice fel de pandantiv.

36.00  Selectează opțiuni