Politica de Retur

Toate comenzile beneficiază de RETUR GRATUIT doar prin compania de curierat SAMEDAY.

Pentru a-și exercita dreptul de returnare, cumpărătorul trebuie să informeze prin email sau telefonic Compania Energetix Healthcare cu privire la decizia sa de returnare. Compania va trimite curierul companiei SAMEDAY pentru ridicarea coletului în mod GRATUIT. Vă rugăm să vă asiguraţi că produsele returnate sunt bine împachetate. Toate riscurile legate de livrarea produselor în bună stare, cad în sarcina cumpărătorului.

Dacă optaţi să returnaţi produsele printr-o altă companie de curierat, cheltuielile de transport cad în sarcina dumneavoastră. Atenţie: Poşta Română NU livrează coletele la sediu!

Conform OUG nr. 34/2014, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele cumpărate fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor. Cumpărătorul poate solicita rambursarea contravalorii produselor sau schimbarea acestora cu alte produse.

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, sunt exceptate de la exercitarea dreptului legal de returnare, produsele care au fost desigilate după livrare, produse care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății. Prin urmare, cumpărătorul ia la cunoștință faptul că nu se va putea prevala de dreptul său legal de returnare cu privire la produsele a căror etichetă nu este intactă, produse desigilate, testate sau utilizate.

În situația în care produsele returnate sunt intacte, îndeplinand condițiile de mai sus, cumpărătorul va putea obține rambursarea contravalorii produselor returnate, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 5-7 zile de la data recepţionării de către Energetix Healthcare a produselor returnate.

În temeiul art. 13 alin. 2 din OUG nr. 34/2014, cumpărătorul înțelege și își dă în mod expres consimțământul ca rambursarea sumelor să se facă exclusiv prin transfer bancar, în acest sens, se obligă să furnizeze datele unui cont bancar pentru transferul sumelor.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată după recepționarea produselor returnate. Eventualele diferențe de preț vor fi returnate în maxim 5-7 de zile de la data returnării produselor comandate. Costurile de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Energetix Healthcare.