Bandaj Universal Premium Silver

715.42lei

Puterea Revigorantă a Naturii împotriva durerilor! Cu Bandajul Universal Premium Silver Magnawell® dispuneţi de avantajele căldurii benefice şi de terapia pe bază de câmp magnetic pentru articulaţiile dumneavoastră.

Bandajul Universal ajută la reducerea inflamaţiei, îmbunătăţeşte circulaţia şi stimulează în mod natural irigarea cu sânge, motiv pentru care inflamaţia se vindecă mai bine.

Stoc epuizat

SKU: 5001-1 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Descriere: ţesătură unică patentată, cu fire de argint şi sisteme magnetice speciale: 8 magneţi bipolari, tehnologie germană patentată.

Recomandări: dureri articulare, umăr, coate, genunchi, şold, accidentări sportive (întinderi, entorse, etc) afecţiuni ale tendoanelor şi ligamentelor, etc.

Utilizare: Se montează direct pe articulaţia vizată (umăr, şold, genunchi sau cot) cu eticheta în exterior. Cu ajutorul benzilor elastice se asigură o fixare fermă şi precisă. Spălaţi manual la 30 OC cu detergent blând.

Datorită microcurenţilor produşi de discurile magnetice s-a constatat o creştere osoasă şi o recuperare mult mai bună si în cazul fracturilor. Studiile au arătat o îmbunătăţire semnificativă a condiţiei generale a organismului la pacienţii trataţi cu produsele MAGNAWELL. Pacienţii cu o circulaţie deficitară la nivelul mâinilor şi picioarelor au început să simtă o încălzire la nivelul acestor zone după numai câteva zile de folosire a produselor MAGNAWELL.

Detalii Produs

Număr Magneţi: 8 magneţi bipolari Putere Magnetică (totală): 6.400 Gauss Compoziţie: ţesătură unică, cu fibre de argint, produsă sub licenţă de laboratoarele Magnawell® Îngrijire: spălaţi manual, la 30 de grade Celsius, cu un detergent uşor. Detalii suplimentare: garanţie 15 ani Cod produs: 5001-1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bandaj Universal Premium Silver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *