SER FACIAL CU VITAMINA C

preţ catalog: 38.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Combinaţia perfectă pentru un ten radiant!

Fără nici o îndoială, cel mai puternic şi mai eficient produs din rutina ta de îngrijire a tenului este serumul. Cu o formulă mult mai puternică decât crema hidratantă sau esenţa – serumul livrează o doză considerabilă de ingrediente specifice, ce îmbunătăţesc rapid aspectul şi textura pielii. Dacă ai descoperit că tenul tău adoră cremele hidratante ce conţin acid hialuronic, dar răspunde la fel de bine şi la serumurile cu Vitamin C, atunci cel mai indicat este serumul care le conţine pe amândouă.

Descriere

Vitamina C este renumită pentru calităţile sale de apărare a pielii împotriva factorilor de mediu, pentru proprietăţile anti-aging, de uniformizare şi iluminare imediată a tenului. Un „ten proaspat” este poate cea mai potrivită descriere cu rezultate imediate. Sigur că nu vei scăpa de petele pigmentare peste noapte, însă fiind un antioxidant atât de puternic, îţi iluminează instant tenul, astfel încât arăţi imediat odihnită şi fresh.

Acidul hialuronic face parte în mod natural din structura pielii noastre, însă este produs şi sintetic pentru a fi folosit în produsele de îngrijire. Acidul hialuronic este celebru pentru abilitatea sa de a reţine hidratarea în ţesuturi. Pentru că poate absorbi până la de o mie de ori greutatea sa în apă, are abilitatea de a hidrata instant pielea si de a „umple” liniile fine cauzate de deshidratare, ajutand de asemenea pielea să se regenereze mai rapid.

Serumul cu acid hialuronic şi vitamina C acţionează ca un antioxidant puternic, stimulând producția de colagen, pentru o piele mai fermă, reduce efectele stresului oxidativ asupra pielii, pentru o piele cu aspect tânăr, reduce vizibilitatea petelor pigmentare. Vitamina C este foarte instabilă – dacă nu este ambalată corect, va fi complet ineficientă. Recipientul cu vitamina C trebuie ambalat în sticlă opacă şi ermetică (cu pompă sau pipetă), pentru că lumina soarelui şi aerul o pot dezactiva.

Aplicaţi serul pe tenul curat, înainte de aplicarea cremei. Utilizarea sa constantă constituie o etapă importantă în ritualul de îngrijire zilnică a pielii.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Ser Facial cu Vitamina C
Hyaluronic Serum with Vitamin C

Prezentare: flacon 30 ml
Cod Produs: SV3042

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SER FACIAL CU VITAMINA C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *