Cremă de Zi

198.73lei

Crema de Zi este creată pentru a proteja şi a îngriji pielea pe durata întregii zile. Are o textură uşoară şi se absoarbe rapid, fiind ideală ca bază pentru machiaj. Indiferent de tipul de piele, utilizarea zilnică a cremei hidratante este esenţială în lupta împotriva deshidratării pielii.Apa nu se menţine mult timp în piele, astfel că pierderile de umiditate trebuie compensate printr-o cremă de zi care conţine substanţe menite să îmbunătăţească şi să menţină hidratarea.

Stoc epuizat

Descriere

Ingrediente principale:

  • Untul de cacao este emolient, nutritiv, reparator, antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire cutanată, ajută la regenerarea filmului hidrolipidic al pielii, întărește bariera protectoare proprie pielii prevenind deshidratarea, întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.
  • Uleiul de macadamia (MacadamiaTernifolia) are o afinitate deosebită cu pielea şi este bogat în acizi graşi esenţiali. Se absoarbe extrem de uşor şi este foarte hidratant, regenerator şi catifelant pentru piele, având totodată şi proprietăţi antiinflamatoare şi antimicrobiene.
  • Uleiul din germeni de grâu (Triticum Vulgare) este una dintre cele mai importante surse naturale de vitamina E, A şi D cu efecte benefice asupra pielii. Datorită acestui complex de vitamine, dar în special datorită vitaminei E, uleiul din germeni este un puternic antioxidant, previne îmbătrânirea pielii şi o regenerează.
  • Uleiul de susan (Sesamum) este bogat în zinc, unul dintre cele mai importante minerale pentru piele. Previne îmbătrânirea pielii, menţine elasticitatea şi fineţea, acţionând totodată ca un filtru solar.
  • Extract de tătăneasă (Symphytum officinale) – rădăcina acestei plante conţine alantonină, cu proprietăţi importante de vindecare. Stimulează producerea de celule noi, creşte circulaţia sângelui în derm, rezultând creşterea producţiei tuturor blocurilor de construcţie ale pielii, în special a mineralelor, vitaminelor şi proteinelor.
  • Micro-zeolitul are o acţiune antioxidativă, de detoxifiere şi de stimulare imunitară asupra pielii. Acesta ajunge rapid în contact cu epiderma şi ajută la regenerarea accelerată a celulelor.

Aplicaţi crema pe tenul curat, cu mişcări circulare. Crema de Zi este excelentă şi ca bază de machiaj. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Se poate aplica independent sau după aplicarea Serurilor concentrate.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty Cremă de Zi Day Cream Prezentare: flacon 50 ml Cod Produs: SV3001

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de Zi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *