Energetix 8042
Inel

Acest inel modern se remarcă prin aspectul său inedit. Decupajele îi conferă un aer delicat și îl transformă într-un accesoriu care, cu siguranţă, va atrage toate privirile. Inelul este, de asemenea, şi foarte confortabil.

preţ catalog: 49.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix 3991
Inel

Acest inel impresionează prin designul său foarte modern, realizat cu un decupaj amplu. Forma delicată se completează foarte bine cu strălucitoarele cristale Swarovski® creând astfel un aspect armonios şi plin de farmec.

preţ catalog: 62.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix 3808
Inel

Contrastul dintre finisajul mat și cel lucios iese în evidență pe acest inel cu design minimalist. O linie fină în formă de canelură separă secțiunile una de cealaltă și formează punctul de plecare pentru cele trei seturi de cubic zirconia, care subliniază stilul clasic al inelului prin strălucirea lor. Marginile interioare rotunjite îl fac deosebit de confortabil de purtat.

preţ catalog: 47.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 8031
Inel

Acest inel din oțel inoxidabil cu finisaj lucios încântă prin forma sa netedă și foarte organică, de o eleganță clasică, mereu actuală și, prin urmare, excelentă pentru combinarea cu numeroase alte tipuri de bijuterii. Inelul este, de asemenea, confortabil de purtat și, prin urmare, este accesoriul perfect pentru orice ocazie.

preţ catalog: 45.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 8081
Inel

Acest inel din oțel inoxidabil se remarcă prin suprafaţa sa texturată cu finisaj mat. Inelul are un aspect modern dar totodată, denotă o eleganţă clasică, mereu de actualitate. De asemenea, inelul este şi foarte confortabil de purtat.

preţ catalog: 40.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 366
Inel

Acest inel cu designul său modern în două culori este elegant și foarte actual. Inelul încântă cu finisajul său lucios, de înaltă calitate, care amplifică strălucirea plină de eleganţă a cristalului cubic zirconia amplasat în centru. Un inel potrivit atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru activităţile de zi cu zi. Aspectul bicolor înseamnă că poate fi combinat cu bijuterii de aur și argint, deopotrivă.

preţ catalog: 42.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 2143
Inel

Acest inel cu design minimalist, realizat din oțel inoxidabil, impresionează prin aspectul său bicolor, mereu actual – pus foarte bine în valoare prin contrastul dintre finisajele mate și lucioase. Aspectul său nobil și discret face din acest inel un acesoriu care poate fi combinat atât cu bijuterii pe aur cât și cu bijuterii în nuanţe argintii.

preţ catalog: 38.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 8021
Inel

Acest inel încântă prin aspectul său elegant care, în același timp, se prezintă și într-un stil foarte actual și modern. Numeroasele cristale verzi, strălucitoare, care par că ar fi fost presărate la întâmplare pe suprafaţa inelului, constituie un element realmente captivant. Deosebitul finisaj lucios nu face decât să amplifice strălucirea cristalelor.

preţ catalog: 55.00  Selectează opțiuni
inel felxibil Energetix 8080
Inel flexibil

Acest inel a fost compus din elemente din oțel inoxidabil ușor curbate. Finisajul alternează de la lucios la mat. Elementul central prezintă un cristal cubic zirconia care străluceşte minunat.

preţ catalog: 28.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Strălucirea cristalelor cubic zirconia, aspectul deosebit și eleganța modernă a acestui inel, realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, sunt pur și simplu încântătoare. Un inel în trend care emană farmec, pe care îl puteți combina cu orice tip de bijuterie pe argint!

preţ catalog: 78.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur roz, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Compus dintr-o înşiruire de elemente circulare din oţel inoxidabil, acest inel se evidenţiază prin eleganţa sa. Cristalele de zirconiu cubic alături de suprafaţa lucioasă placată cu aur roz sporesc farmecul acestui inel deosebit.

preţ catalog: 88.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel placat cu aur roz este o piesă clasică de bijuterie dar cu un aspect modern a cărei eleganță discretă va fi întotdeauna de actualitate. Inelul se remarcă prin cristalul Swarovski®, de mari dimensiuni, care strălucește intens și emană o notă de refinament.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni