Lanţ
Lanţ
Lanţ

Acest lanţ din oţel inoxidabil încântă prin forma sa asemănătoare literei omega şi prin aspectul delicat putând fi combinat cu orice fel de pandantiv. Lanţul este flexibil ceea ce înseamnă că îşi va menţine atrăgătoarea formă curbată. Un lanţ de extensie permite ajustarea mărimii.

preţ catalog: 39.00  Adaugă în coș
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Veţi alege o piesă foarte apreciată, cu legături rotunjite, optând pentru acest lanţ veneţian cu închizătoare carabină. Datorită legăturile rotunjite lanţul se aşează foarte comod în jurul gâtului. Lanţul poate fi combinat atât cu pandantive discrete, de dimensiuni mai mici, dar şi cu piese mai mari.

preţ catalog: 39.00 44.00  Selectează opțiuni
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Lanţ veneţian, placat cu aur, cu închizătoare carabină. Datorită legăturile rotunjite lanţul se aşează foarte comod în jurul gâtului. Lanţul poate fi combinat atât cu pandantive de dimensiuni mai mici, dar şi cu piese mai mari.

preţ catalog: 64.00 88.00  Selectează opțiuni
Lanţ
Lanţ
Lanţ

Datorită designului său discret, acest lanţ este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Elementele alungite creează un model subțire şi compact, aspect care este accentuat şi prin finisajul lucios. Un lanț modern care poate fi combinat în nenumărate feluri cu pandantive de toate tipurile.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni
Lanţ damă Energetix, cu magneţi
Lanţ damă Energetix, cu magneţi
Lanţ

Acest lanţ este realizat din oţel inoxidabil cu finisaj lucios, sub forma unor delicate legături filigranate. Lanţul creează un contrast special atunci când este combinat cu unul dintre pandantivele din colecţia Energetix. Elementul magnetic, de lângă închizătoare, conţine doi magneţi permanenţi de neodim.

preţ catalog: 36.00 49.00  Selectează opțiuni
Lanţ magnetic Energetix, aur
Lanţ magnetic Energetix, aur
Lanţ

Acest lănţişor splendid, din oţel inoxidabil cu finisaj lucios, este placat prin ionizare cu aur. Legăturile foarte delicate îi conferă o strălucire aparte care-l transformă într-o piesă clasică şi elegantă. Combinaţi cu un pandantiv corespunzător din colecţia Energetix şi veţi obţine o bijuterie plină de farmec. Doi magneţi permanenţi au fost integraţi lângă închizătoare.

preţ catalog: 64.00 79.00  Selectează opțiuni
Lanţ magnetic Energetix, aur roz
Lanţ
Lanţ

Finisajul lucios, de înaltă calitate, al acestui lanţ delicat, placat cu aur roz, transformă această piesă de bijuterie în ceva cu totul special. Purtat ca atare, lanţul vă va accentua trăsăturile delicate ale gâtului. Combinat cu unul dintre pandantivele corespondente din colecţia ENERGETIX, veţi obţine o bijuterie splendidă. Lanţul dispune de două elemente magnetice.

preţ catalog: 64.00 79.00  Selectează opțiuni
Lanţ magnetic Energetix damă
Lanţ magnetic Energetix damă
Lanţ

Lanţ cu legături delicate din oţel inoxidabil cu finisaj lucios. Elementul magnetic, inscripţionat Energetix, se află chiar lângă închizătoare.

preţ catalog: 44.00 66.00  Selectează opțiuni