inel Energetix 8081
Inel

Acest inel din oțel inoxidabil se remarcă prin suprafaţa sa texturată cu finisaj mat. Inelul are un aspect modern dar totodată, denotă o eleganţă clasică, mereu de actualitate. De asemenea, inelul este şi foarte confortabil de purtat.

44.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Mai multe dintre aceste inele frumoase pot fi purtate în același timp, deoarece se potrivesc perfect datorită designului ușor curbat. Acest inel placat cu aur dispune de două cristale mici care creează un contrast foarte frumos cu finisajul lucios și fac ca inelul să strălucească minunat.

72.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel încântă prin designul său clasic, mereu de actualitate. Are o formă minimală și ușor curbată. Puteţi purta mai multe dintre aceste inele, în acelaşi timp, pe un singur deget, deoarece formele se potrivesc perfect unele cu altele. Pentru un plus de strălucire, două cristale mici au fost așezate pe suprafața din oțel inoxidabil cu finisaj lucios.

60.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Puteţi purta mai multe dintre aceste inele frumoase, în același timp, deoarece se potrivesc perfect unele cu altele datorită designului ușor curbat. Acest inel realizat din oţel inoxidabil, placat cu aur roz, dispune de două cristale mici care creează un contrast foarte frumos cu finisajul lucios și fac ca inelul să strălucească minunat.

72.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel cu magneţi integraţi, se remarcă prin modelul său geometric, foarte modern. Liniile fin trasate creează un aspect armonios în combinație cu rândurile de cristale. Datorită nuanţei discrete, această bijuterie este excelentă pentru o varietate de ocazii și ținute.

77.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel impresionează prin designul său inedit, care va atrage toate privirile oriunde aţi merge. Şina inelară a fost împodobită cu multe flori de mici dimensiuni care au fost aliniate una lângă cealaltă – fiecare având propriul său cristal în centru. Prin urmare, inelul radiază o strălucire delicată, pe care finisajul lucios al oțelului inoxidabil o scoate în evidență deosebit de bine.

58.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Inelul a fost realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios pe care au fost aliniate semisfere din sticlă în nuanţe de albastru deschis. Efectul cat eye (ochi de pisică), este garantat să vă pună în centrul atenției. Semisferele netede sunt dispuse pe aproape întreg inelul, creând un aspect foarte special.

75.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Inelele deschise sunt foarte la modă. Acest inel cu cristalele sale strălucitoare încântă prin eleganţa sa. Aspectul său minimal îl face potrivit pentru toate vârstele. De asemenea, aproape că nu există limite pentru combinațiile posibile cu alte bijuterii.

54.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel a fost realizat în două culori, argintiu şi auriu, pentru a produce un model care redă soarele și luna. Elementul placat cu aur dispune de două cristale mici care strălucesc delicat şi care completează cu succes designul modern al inelului.

72.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 366
Inel

Acest inel cu designul său modern în două culori este elegant și foarte actual. Inelul încântă cu finisajul său lucios, de înaltă calitate, care amplifică strălucirea plină de eleganţă a cristalului cubic zirconia amplasat în centru. Un inel potrivit atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru activităţile de zi cu zi. Aspectul bicolor înseamnă că poate fi combinat cu bijuterii de aur și argint, deopotrivă.

52.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel modern a fost creat prin alinierea simbolurilor infinitului într-un rând pentru a simboliza eternitatea. Îl puteţi purta dvs. sau îl puteţi oferi unei persoane dragi – ca simbol al iubirii eterne sau al prieteniei.

47.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel subțire convinge prin designul său minimal, care este și modern și clasic în același timp. Şina inelară a fost realizată din oțel inoxidabil cu finisaj lucios pe care au fost fixate două rânduri de cristale strălucitoare. Acest articol de bijuterie este foarte versatil, ceea ce înseamnă că poate fi întotdeauna combinat cu o varietate de ținute și alte bijuterii.

57.00  Selectează opțiuni