Inel
Inel
Inel

Acest inel subţire, din oţel inoxidabil cu finisaj lucios, se prezintă sub o formă de excepţie, plină de eleganţă. Strălucitorul cristal Swarovski® se remarcă printr-un rafinament aparte. Un inel deosebit care poate fi purtat la orice ocazie.

preţ catalog: 55.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Strălucirea cristalelor cubic zirconia, aspectul deosebit și eleganța modernă a acestui inel, realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, sunt pur și simplu încântătoare. Un inel în trend care emană farmec, pe care îl puteți combina cu orice tip de bijuterie pe argint!

preţ catalog: 78.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur roz, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Compus dintr-o înşiruire de elemente circulare din oţel inoxidabil, acest inel se evidenţiază prin eleganţa sa. Cristalele de zirconiu cubic alături de suprafaţa lucioasă placată cu aur roz sporesc farmecul acestui inel deosebit.

preţ catalog: 88.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel placat cu aur roz este o piesă clasică de bijuterie dar cu un aspect modern a cărei eleganță discretă va fi întotdeauna de actualitate. Inelul se remarcă prin cristalul Swarovski®, de mari dimensiuni, care strălucește intens și emană o notă de refinament.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni
Energetix 3915
Inel

Inel într-o combinație inedită de nuanțe. Linii portocalii și roșii, realizate din email la rece, și suprafața placată cu aur creează un aspect plin de culoare, care amintește de vară. Deosebitul model din email acoperă doar o parte astfel încât inelul nu pare încărcat.

preţ catalog: 60.00  Selectează opțiuni
Energetix 3968
Inel

Acest inel modern poate fi accesorizat la aproape orice stil vestimentar și poate fi combinat în numeroase feluri cu multe alte piese de bijuterie. Realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, inelul are un design deschis, cu decupaje, care-i conferă un aspect deosebit. Cu designul său foarte actual, acest inel va atrage privirile de fiecare dată.

preţ catalog: 58.00  Selectează opțiuni
Energetix 3963
Inel

Acest inel cu un aspect clasic, deosebit de elegant, se remarcă prin modelul său răsucit, foarte elaborat, și, totodată, datorită cristalelor Swarovski® pline de refinament. Realizat din oțel inoxidabil, inelul dispune de un finisaj lucios de înaltă calitate care contrastează minunat cu strălucirea cristalelor.

preţ catalog: 60.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil cu finisaj lucios impresionează printr-un rând de cristale dreptunghiulare cubic zirconia care au fost aşezate într-un rând de jur împrejurul acestei piese. Trăsătura distinctivă a acestei piese de bijuterie constă în faptul că se compune din două inele legate care par inseparabile.

preţ catalog: 96.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel îngust se remarcă datorită designului său sofisticat care-i conferă un aspect clasic şi. totodată, foarte actual. Deosebitul finisaj lucios al oțelului inoxidabil evidenţiază forma delicată a inelului, în timp ce cristalul Swarovski®, de mari dimensiuni, încântă prin strălucirea sa luminoasă și foarte intensă.

preţ catalog: 42.00  Selectează opțiuni
Energetix 3954
Inel

Acest inel dublu creează impresia că purtaţi două inele, în acelaşi timp. Un element de invidualitate îl constituie şi modelul său deosebit, care se aseamănă cu un rând de mici crampoane. Un accesoriu aparte, cu un design foarte modern.

preţ catalog: 48.00  Selectează opțiuni
Energetix 3904
Inel

Acest inel se remarcă prin captivantul său cristal Swarovski®, în formă octagonală, cu tăietură Asscher. Realizat din oțel inoxidabil, cu un deosebit finisaj lucios care amplifică strălucirea cristalului, inelul va atrage cu siguranță toate privirile.

preţ catalog: 58.00  Selectează opțiuni
Energetix 3884
Inel

Acest inel placat cu aur roz se remarcă prin finisajul multifaţetat. Este o piesă foarte modernă care foloseşte faţete în formă de romb pentru a reflecta lumina creând străluciri pline de farmec. Inelul este, de asemenea, şi foarte confortabil datorită marginii interioare netede.

preţ catalog: 56.00  Selectează opțiuni