bratara Energetix 3622
Brăţară flexibilă

Această brățară flexibilă se remarcă prin deosebitul său finisaj lucios, care o face pur şi simplu să strălucească. Elementele subțiri sunt ușor curbate pentru a crea astfel acel ceva special. Un accesoriu modern, de o eleganţă discretă, care poate fi purtat cu orice alt fel de bijuterii în aceeaşi nuanţă.

preţ catalog: 56.00  Selectează opțiuni
bratara Energetix 3623
Brăţară flexibilă

Această brăţară subţire, cu design flexibil, se remarcă prin elementele sale de dimensiuni diferite, în două tonuri, aranjate una lângă cealaltă. Un accesoriu actual, dar discret, potrivit pentru toate ocaziile.

preţ catalog: 54.00  Selectează opțiuni
bratara Energetix 8083
Brăţară flexibilă

Această brățară flexibilă încântă cu modelul său grafic captivant, pus foarte bine în valoare prin designul în două tonuri, auriu şi argintiu. Faptul că elementele mobile sunt închise de jur împrejur face ca această brățară sî fie deosebit de confortabilă atunci când o purtaţi.

preţ catalog: 49.00  Selectează opțiuni
bratara Energetix 8079
Brăţară flexibilă

Această brățară flexibilă a fost realizată cu elemente din oțel inoxidabil ușor curbate, al căror finisaj alternează de la lucios la mat. Fiecare element are un cristal care face ca accesoriul să strălucească delicat. De asemenea, brăţara este foarte confortabilă când este purtată datorită faptului că se adaptează uşor la încheietura mâinii.

preţ catalog: 72.00  Selectează opțiuni
bratara Energetix 8092-1
Brăţară flexibilă

Această brățară a fost realizată cu elemente din oțel inoxidabil cu finisaj lucios şi pietre semipreţioase de cuarț roz în formă de cabochon. Elemente din cupru au fost dispuse pe interior. Brățara este flexibilă ceea ce înseamnă că este şi foarte confortabilă atunci când o purtaţi.

preţ catalog: 92.00  Selectează opțiuni
bratara Energetix 3989
Brăţară flexibilă

Această brățară flexibilă se remarcă prin contrastul său modern pe care finisajul negru, într-un aspect uzual, îl creează faţă de oțelul inoxidabil. Produce un aspect sport, foarte casual, perfect pentru a completa orice ținută.

preţ catalog: 64.00  Selectează opțiuni
Brăţară Flexibilă
Brăţară Flexibilă

Această brățară flexibilă a fost realizată prin îmbinarea mai multor elemente în formă de inimă. Elementele de bijuterie, dispuse pe două rânduri care se unesc, transformă această brăţară într-o piesă de bijuterie cu un aspect tineresc, plin de farmec. Inimile sunt accentuate de strălucirea delicată a finisajului lucios.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni
Brățară Flexibilă
Brățară Flexibilă

Această brățară flexibilă, din oțel inoxidabil, se remarcă prin elementele sale sub formă de săgeată. În timp ce adânciturile sunt lucioase, suprafața este mată – un contrast captivant care subliniază aspectul modern și dinamic. Elementele mobile sunt închise pe toate laturile, astfel încât purtarea brățării este deosebit de plăcută.

preţ catalog: 50.00  Selectează opțiuni
Brăţară Flexibilă
Brăţară Flexibilă

Această brățara flexibilă, realizată din oţel inoxidabil cu un deosebit finisaj lucios, se remarcă prin triunghirile de mici dimensiuni dispuse pe suprafaţa sa. Ele produc un model grafic, tridimensional, care străluceşte la lumină și emană un aer plin de rafinament. O piesă elegantă, potrivită oricărei ținute şi care poate fi combinată în numeroase feluri.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni
Brăţară Flexibilă
Brăţară Flexibilă

Un model clasic într-un stil nou și modern – brățara flexibilă convinge prin eleganţa sa discretă – această nouă versiune se înfășoară de două ori în jurul încheieturii. Suprafața, ușor curbată, are un finisaj lucios deosebit. O piesă de bijuterie care poate fi accesorizată la orice ţinută.

preţ catalog: 59.00  Selectează opțiuni
Brăţară Magnetică Energetix
Brăţară Magnetică Energetix
Brăţară Flexibilă

Această brăţară flexibilă, cu elemente de cupru pe interior, este una dintre cele mai populare piese clasice Energetix. Eleganţa data de designului discret, face ca brăţara să poată fi combinată cu orice alt tip de bijuterii.

preţ catalog: 36.00  Selectează opțiuni
Brăţară Magnetică Energetix
Brăţară Flexibilă

Această brăţară flexibilă, în două tonuri, cu magneţi şi elemente de cupru se numără printre cele mai populare piese din colecţia Energetix. Eleganţa sa discretă permite combinarea în diferite feluri cu alte modele de bijuterii.

preţ catalog: 48.00  Selectează opțiuni