Micoactive Bio Shiitake Extract

268.28lei

Shiitake este un simbol al longevităţii în Asia fiind utilizată de secole ca medicament. Shiitake conţine o substanţă numită AHCC (Active Hexose Correlated Compound), un amestec de polizaharide cu beneficii imunomodulatoare extraordinare dar fără efecte secundare. Studiile au arătat că AHCC stimulează sistemul imunitar prin creşterea numărului de celule care luptă împotriva infecţiilor şi care blochează creşterea tumorilor.

Stoc epuizat

Descriere

AHCC din extractul de Shiitake funcţionează ca o imunoterapie, un tratament care utilizează sistemul imunitar al organismului pentru a lupta împotriva bolilor. Este folosit pe scară largă în Japonia pentru a proteja sistemul imunitar al pacienţilor trataţi de cancer prin chimioterapie şi radiaţii. În testele efectuate în Japonia s-a dovedit că extractul de Shiitake este mai eficient decât medicamentul AZT contra virusului imunodeficienţei umane.

Are capacitatea de a lupta împotriva unor virusuri foarte rezistente cum ar fi Hepatita B sau C. Mai multe teste efectuate în 16 clinici din Japonia au investigat eficienţa ciupercii Shiitake asupra Hepatitei B cronică. Au fost testaţi 40 de indivizi, cărora li s-au administrat Shiitake, timp de 4 luni. Toţi pacienţii au înregistrat dispariţia simptomelor de Hepatită B, iar la 15 dintre ei virusul a fost inactivat.

S-a demonstrat eficienţa AHCC din extractul de Shiitake într-un studiu realizat pe 20 femei cu virusul uman papilloma (HPV). Timp de şase luni au uitilizat extractul. Toate au fost tratate cu succes. Dintre acestea, 6 par să fi eliminat virusul după ce au luat suplimentul zilnic timp de trei luni şi la o lună de la ultima lor doză erau încă curate. Alte 14 femei au prezentat scăderea nivelului de virus după 3 luni şi au continuat să-si administreze dozele până la şase luni pentru curăţarea totală. În acest moment există două vaccinuri care pot preveni infecţia cu HPV cauzatoare de cancer, dar vaccinurile nu elimină virusul HPV instalat în organism. Dacă Shiitake prin AHCC a avut acest rezultat pe femei, se poate presupune că va avea acelaşi rezultat pe bărbaţi şi deci va fi capabil de a trata verucile genitale la bărbaţi.

Shiitake furnizează o cantitate destul de mare de Vitamina D, care contribuie la sănătatea oaselor, reduce riscul de boli cardiace, boli autoimune şi creşte absorbţia de calciu. Protejează vasele de sânge, sprijină sănătatea cardiovasculară.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi.

Detalii Produs

Linia Micoactive Micoactive Bio Shiitake Extract Cod produs: MC-007 Prezentare: flacon 80 capsule Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Shiitake - 1200 mg din care polizaharide - 360 mg Extract Acerola (Vit. C) - 13 mg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Micoactive Bio Shiitake Extract”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *