Cremă de Mâini

109.30lei

Pielea de pe mâini este foarte sensibilă şi expusă la foarte mulţi factori externi (vânt, soare, frig, săpun, detergenţi) şi tocmai de aceea trebuie să i se acorde o îngrijire şi protecţie suplimentare.

Crema de mâini Natural Beauty este bogată în uleiuri vegetale şi minerale prelucrate printr-un proces tehnologic special în scopul de a asigura un sistem complet de îngrijire şi protecţie a mâinilor la cel mai înalt nivel.

Stoc epuizat

Descriere

Mâinile, chiar mai mult decât alte zone ale corpului, au nevoie de o îngrijire sporită, mai ales pe timpul iernii, când sunt supuse deshidratării excesive. Apa, frigul şi factorii mecanici (diferitele activităţi fizice care solicită mâinile) duc la uscarea pielii, deshidratare excesivă şi uneori iritaţii. Iar când e vorba de îmbătrânirea pielii, mâinile sunt primele care prezintă o piele matură şi lipsită de vitalitate. Crema de mâini Natural Beauty nu oferă numai hidratare, ci şi protecţie antimicrobiană. Germenii nocivi au tendinţa să se înmulţească odată cu uscarea mâinilor. Aplicarea cremei pentru mâini este astfel şi igienică. Aceasta conţine ingrediente naturale delicate, antibacteriene, care împiedică germenii din aer să invadeze pielea.

Ingrediente principale:

  • Tătăneasă (Symphytum officinale) – rădăcina acestei plante conţine alantonină, cu proprietăţi importante de vindecare. Stimulează producerea de noi celule ale pielii, creşte circulaţia sângelui în derm, rezultând creşterea producţiei tuturor blocurilor de construcţie ale pielii, în special a mineralelor, vitaminelor şi proteinelor. Rădăcina proaspăt măcinată, conţinută de această cremă, hrăneşte profund pielea mâinii, care este cea mai expusă influenţelor factorilor externi.
  • Hreanul (Cochlearia Armoracia) conţine o cantitate mare de Vitamina C, aminoacizi, glucoză şi uleiuri esenţiale care întineresc pielea uscată şi îndepărtează hiperpigmentarea, diferitele pete ale pielii.
  • Uleiul de jojoba este bogat în proteine şi în vitaminele A, B şi E. Uleiul de jojoba reprezintă unul din cei mai buni antioxidanţi naturali. Protejează, calmează şi hrăneşte orice tip de piele, ameliorând şi situaţii mai grave, în care pielea este iritată sau prezintă eczemă.
  • Uleiul estenţial de ylang-ylang (Cananga Odorata), sub “umbrela” de calmant, ameliorează inflamaţii ale pielii, cum ar fi dermatite, eczeme, psoriazis, deoarece acest ulei normalizează secreţia de sebum.
  • Micro-zeolitul are o acţiune antioxidativă, de detoxifiere şi de stimulare imunitară asupra pielii. Acesta ajunge rapid în contact cu epiderma şi ajută la regenerarea accelerată a celulelor.

Utilizaţi crema de mâini ori de câte ori este nevoie, atât acasă, cât şi la serviciu Experienţa a aratăt că, prin utilizarea regulată a cremei se îndepărtează pistruii şi diferitele dereglări de pigmentare a pielii.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty Cremă de Mâini Hand Cream Prezentare: flacon 75 ml Cod Produs: SV3016

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de Mâini”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *