inel Energetix 8081
Inel

Acest inel din oțel inoxidabil se remarcă prin suprafaţa sa texturată cu finisaj mat. Inelul are un aspect modern dar totodată, denotă o eleganţă clasică, mereu de actualitate. De asemenea, inelul este şi foarte confortabil de purtat.

44.00  Selectează opțiuni
Energetix 3804
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil se remarcă prin designul său minimalist. Contrastul dintre suprafaţa mată şi porţiunea cu finisaj lucios, separate printr-o linie ca o canelură, atrage atenţia în mod special. Inelul este foarte confortabil datorită marginile interioare rotunjite.

46.00  Selectează opțiuni
Inel Flexibil
Inel Flexibil

Acest inel flexibil a fost realizat din oțel inoxidabil cu finisaj mat şi lucios. Elemente din cupru și un magnet sunt dispuse pe interior. Legăturile flexibile îi permit să se adapteze perfect la forma degetului, făcându-l astfel foarte confortabil. Foarte versatil, puteţi să-l purtaţi-l cu o ţinută elegantă sau să-l accesorizaţi tinutelor de zi cu zi.

30.00  Selectează opțiuni
Inel Flexibil
Inel Flexibil

Acest ingenios inel flexibil a fost realizat din oțel inoxidabil cu finisaj mat şi lucios. Elemente din cupru și un magnet sunt dispuse pe interior. Legăturile flexibile îi permit să se adapteze perfect la forma degetului dumneavoastră, făcându-l astfel foarte confortabil. Foarte versatil, puteţi să-l purtaţi-l cu o ţinută elegantă sau să-l accesorizaţi ţinutelor de zi cu zi. Lățimea discretă precum și finisajul lucios al oţelului fac ca acest inel să fie potrivit pentru orice ocazie.

22.00  Selectează opțiuni