inel Energetix 8081
Inel

Acest inel din oțel inoxidabil se remarcă prin suprafaţa sa texturată cu finisaj mat. Inelul are un aspect modern dar totodată, denotă o eleganţă clasică, mereu de actualitate. De asemenea, inelul este şi foarte confortabil de purtat.

preţ catalog: 40.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 2143
Inel

Acest inel cu design minimalist, realizat din oțel inoxidabil, impresionează prin aspectul său bicolor, mereu actual – pus foarte bine în valoare prin contrastul dintre finisajele mate și lucioase. Aspectul său nobil și discret face din acest inel un acesoriu care poate fi combinat atât cu bijuterii pe aur cât și cu bijuterii în nuanţe argintii.

preţ catalog: 38.00  Selectează opțiuni
inel Energetix 8085
Inel

Acest inel inedit prezintă un contrast captivant între oțelul inoxidabil și lemn. Porţiunea din lemn posedă o nuanță caldă de culoare creând un aspect foarte stilat şi elegant.

preţ catalog: 49.00  Selectează opțiuni
Energetix 3804
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil se remarcă prin designul său minimalist. Contrastul dintre suprafaţa mată şi porţiunea cu finisaj lucios, separate printr-o linie ca o canelură, atrage atenţia în mod special. Inelul este foarte confortabil datorită marginile interioare rotunjite.

preţ catalog: 44.00  Selectează opțiuni