Brăţară
Brăţară

Această brățară remarcabilă are un design cu mai multe rânduri. Este realizată din piele împletită, combinată cu elemente din oțel inoxidabil cu finisaj mat. Are un aspect casual și modern, fiind potrivită atât pentru birou, cât și pentru activităţile din timpul liber.

124.00  Selectează opțiuni
Brăţară
Brăţară

Această brățară dublă, combină două curele din piele de lăţimi diferite. Cureaua mai lată prezintă elemente mici din oțel inoxidabil al căror aspect alternează între lucios și negru. Acest model ingenios pare foarte tineresc și modern și se potrivește bine cu ținutele sportive.

112.00  Selectează opțiuni
Brățară
Brățară

Această brățară din piele neagră atrage toată privirile cu designul său inedit care combină curele din piele cu forme diferite, unele mai subțiri, altele mai groase, altele împletite sau rotunde. Este posibil să ajustați închizătoarea din oțel inoxidabil, formată din mai multe piese, astfel încât brățara să se potrivească la două mărimi diferite. O piesă modernă de bijuterie care se remarcă prin individualitate masculină.

92.00  Selectează opțiuni
Brăţară Energetix din piele, cu magneţi, pentru bărbaţi
Brăţară magnetică Energetix din piele, cu magneţi, pentru bărbaţi
Brăţară

Această brăţară magnetică este realizată din piele neagră, într-un stil împletit, deosebit de actual. Închizătoarea din oţel inoxidabil, cu finisaj mat, face foarte uşoară punerea şi scoaterea brăţării de pe braţ.

68.00  Selectează opțiuni