bratara Energetix 8053
Brăţară

Această brățară încântă prin combinația sa de oțel inoxidabil cu finisaj lucios și piele neagră. Elementul central, cu închidere magnetică, face ca brățara să fie foarte ușor de utilizat.

preţ catalog: 74.00  Selectează opțiuni
Energetix 3812
Brăţara

Modelul lat precum şi nuanţa închisă transformă această brăţară din piele naturală într-un accesoriu casual, pentru bărbaţi. Brăţara se înfăşoară de două ori în jurul încheieturii şi dispune de o închizătoare din oţel inoxidabil cu finisaj mat ceea ce îi accentuează stilul sport, discret. Brăţara poate fi combinată cu uşurinţă cu alte brăţări.

preţ catalog: 92.00  Selectează opțiuni
Brățară
Brățară

Această brățară din piele neagră atrage toată privirile cu designul său inedit care combină curele din piele cu forme diferite, unele mai subțiri, altele mai groase, altele împletite sau rotunde. Este posibil să ajustați închizătoarea din oțel inoxidabil, formată din mai multe piese, astfel încât brățara să se potrivească la două mărimi diferite. O piesă modernă de bijuterie care se remarcă prin individualitate masculină.

preţ catalog: 92.00  Selectează opțiuni
Brățară
Brățară

Această brățară realizată cu un cordon negru de piele, împletit, se remarcă prin aspectul său sport potrivit ținutelor lejere. Închizătoarea, care folosește un element cu finisaj lucios, asemănător cu un buton și un nod din piele, are un design cu totul inedit.

preţ catalog: 86.00  Selectează opțiuni
Brăţară Energetix din piele, cu magneţi, pentru bărbaţi
Brăţară magnetică Energetix din piele, cu magneţi, pentru bărbaţi
Brăţară

Această brăţară magnetică este realizată din piele neagră, într-un stil împletit, deosebit de actual. Închizătoarea din oţel inoxidabil, cu finisaj mat, face foarte uşoară punerea şi scoaterea brăţării de pe braţ.

preţ catalog: 68.00  Selectează opțiuni