Detoxamin în diverse afecţiuni

Boli cardiovasculare

Detoxamin se recomandă în boli cardiace coronariene, cardiomiopatie, boli vasculare, boli cardiace, boli ischemice, boli cardiace hipertensive, boli cardiace inflamatorii, valvulopatii cardiace. Detoxamin normalizează tensiunea arterială, reglează presiunea sângelui, reglează nivelul hemoglobinei, elimină radicalii liberi ai oxigenului şi substanţelor nocive, toate acestea conducând la buna funcţionare a inimiii şi a întregului sistem circulator. Se recomandă 9 capsule/zi minim 3 luni.

Boli ale sistemului nervos central

S-a explicat în multe studii aportul deosebit al microzeolitului pentru afecţiunile sistemului nervos central prin eliminarea toxinelor care obturează absorbţia de calciu. În câteva studii experimentale efectuate printre pacienţii cu Parkinson, Detoxaminul a ajutat la eliminarea tremuratului. Reglează tensiunea musculară, ajută în eliminarea spasmelor musculare şi reduce riscul de atacuri epileptice. Detoxamin are un efect remarcabil şi în cazul multiplelor scleroze atât în stadiu incipient, cât şi în stadiu avansat. Un efect pozitiv a fost remarcat, de asemenea, şi în cazul distrofiilor musculare progresive aflate în stadiu incipient.

Bolile renale, hepatice, ciroza

Studiile medicale au evidenţiat faptul că administrarea de Detoxamin are efecte protectoare hepatice excelente, încetinind evoluţia hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al microzeolitului au rezultate foarte bune. Există multe studii clinice efectuate pe pacienţi cu hepatită virală de tip C, care şi-au ameliorat considerabil starea de sănătate în urma curelor repetate cu microzeolit. Detoxamin contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor generale de funcţionare şi ajută enzimele ficatului (AST şi ALT, gGT) în atingerea unor valori normale. După administrarea zilnică a câte 12 capsule Detoxamin, timp de 3 luni, la 20 de pacienţi bolnavi de hepatită cronică, senzaţia de oboseală cât şi gazele stomacale au dispărut şi s-au redus semnificativ GOT, GPT, GT şi bilirubina.

Boli articulare, reumatism, artrită, boli ale oaselor - osteoporoza

Detoxamin s-a demonstrat a fi foarte eficient pentru ameliorarea acestor afecţiuni. Se recomandă 9 capsule pe zi timp de 3 luni.

Boli ale pielii

Radicalii liberi joacă un rol important în patogeneza: eczemelor, melanoame, contact dermatitis, psoriazis.
Detoxamin Pudră Uz Extern (aplicări locale de 2-5 ori/zi) este excelent în refacerea accelerată a rănilor, regenerarea accelerată a celulelor. Detoxamin Basic Capsule administrare internă 9 capsule/zi - 3 luni.

Boli autoimune

Radicalii liberi sunt de asemenea implicaţi în patogeneza artritei reumatice şi a lupusului (rheumatic arthritis and systemic lupus erythematodes); în dezvoltarea sindromului Sjögren‘s şi boala lui Crohn (colitis ulcerosa). Detoxamin are efect antiinflamator; reduce procesul autoimun. Administrare Detoxamin: 9 capsule/zi.

Guta, acumulări de uree în organism

Se ţin cure cu Detoxamin cel puţin 3 luni, timp în care se iau zilnic câte 9 capsule. Substanţa activă din Detoxamin, microzeolitul, are o mare eficienţă în tratamentul acestor afecţiuni, deoarece are capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism, exercitând el însuşi funcţia de “filtrare”, fără solicitarea rinichiilor.

Gastrita hiperacidă şi ulcer gastric, boli gastro-intestinale

La mulţi pacienţi cu hipersecreţie acidă sau cu mucoasa gastrică lezată, administrarea de Detoxamin a atenuat clar simptomele dureroase. Microzeolitul normalizează secreţiile digestive, are un efect benefic asupra ţesuturilor epiteliale care protejează stomacul. Rezultate foarte bune s-au obţinut chiar cu administrarea în timpul crizelor de gastrită, Detoxamin ajutând la ameliorarea durerii. Absorbţia şi transportul enzimelor reglează activitatea în timpul digestiei. Efectul diuretic îmbunătăţeşte activitatea rinichilor, ceea ce activează curăţarea organismului de substanţe toxice. Combinarea enzimelor cu particulele Detoxamin duce la o reacţie antiinflamatoare puternică, care determină dispariţia ulcerului. Se recomandă 9 capsule/zi, minim 3 luni.

Diabet

Detoxamin reglează nivelul de zahăr din sânge. 24 de pacienţi dependenţi de insulină care au fost trataţi prin administrarea orală a Detoxamin timp de 3 luni cu 12 capsule pe zi, au arătat o reducere semnificativă a glucozei din sânge cât şi o necesitate scăzută de administrare a insulinei. Prin schimbul selectiv de ioni se obţine o reglare a compoziţiei sângelui, deci o reglare a conţinutului de glucoză, ceea ce înseamnă că Detoxamin joacă un rol important în transferul glucozei de la sânge la celule, îmbunătăţind funcţiile pancreasului.

Infecţii intestinale, diaree

Studii clinice extinse, au obiectivat o puternică acţiune curativă a microzeolitului în cazul acestor boli. Administrarea de microzeolit normalizează flora bacteriană a intestinului, ajută organismul să lupte cu virozele care atacă tubul digestiv, reduce inflamaţia la nivelul intestinului, reduce volumul şi fetiditatea gazelor. Se administrează 12 capsule Detoxamin pe zi, minim 3 luni.

Infecţiile virale

Se iau zilnic 12 capsule, minim 3 luni. Bolile virale duc la creşterea nivelului de stres oxidativ. Radicalii liberi contribuie la debutul şi dezvoltarea hepatitelor virale şi a cirozei. Studiile de laborator şi de medicină experimentală au arătat că zeolitul are o acţiune antivirală directă (contra virusului herpetic, virusurilor Coxsackie, adenovirusurilor etc.). Zeolitul stimulează digestia şi funcţiile ficatului, măreşte secreţia biliară, are un efect analgezic şi antiinflamator. Sub acţiunea acestui mineral s-a constatat o îmbunătăţire a imunităţii.

Epilepsie

S-a constatat o reducere semnificativă a numărului de crize de epilepsie precum şi a nivelului de transpiraţie excesivă. Se administrează câte 12-15 capsule de Detoxamin pe zi, minim 3 luni.

Boala canceroasă, în general

Factorii de mediu, dar şi cei genetici acţionează asupra celulelor şi crează anomalii în structura lor genetică, generand o diviziune necontrolata a unor grupuri de celule, care au capacitatea de a invada tesuturi din organism. Detoxamin are un efect imunostimulator si antitumoral direct. Rezultate arată că acest mineral este o speranţă şi în tratarea cancerului în general. Se recomandă câte 15-20 capsule de Detoxamin pe zi, în funcţie de gravitatea afecţiunii timp de minim 3-6 luni.

Cancer la sân

Studii de medicină experimentală au evidenţiat faptul că administrarea Detoxamin inhibă vascularizarea şi creşterea tumorilor mamare. Microzeolitul împiedică recepţionarea semnalelor de diviziune de către celulele maligne care sunt astfel împiedicate să se înmulţească. Se recomandă câte 15 capsule/zi, minim 3 luni.

Cancer de prostată

Tratamentele cu Detoxamin pentru tumorile maligne ale prostatei (adenocarcinoame) au avut o eficienţă extraordinară. În foarte multe cazuri, administrarea Detoxamin în mod repetat conduce la stoparea creşterii sau chiar la remisia totală a tumorii. Administrarea cu Detoxamin activează o genă din ADN-ul celulei maligne, genă care declanşează moartea programată (apoptoza) a celulei maligne. Se recomandă câte 15-20 capsule/zi în funcţie de nivelul indicatorului de tumoră, minim 3 luni.

Cancer de piele

Tratamentele interne cu zeolit şi-au dovedit eficienţa în mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Extern, se aplică Detoxamin Pudră uz extern pe zonele afectate, de 2-5 ori pe zi. Intern, se administrează 12-15 capsule Detoxamin Basic Capsule pe zi, minim 3 luni.

Cancer pulmonar

În prezent sunt cunoscute foarte multe cazuri de pacienţi care, după ce au urmat cure repetate cu zeolit, au stopat creşterea sau au făcut să intre în remisie tumorile pulmonare. Se administrează câte 15 capsule de zeolit pe zi, cel puţin 3 luni. Este un tratament eficient şi în cazul bolnavilor care au fumat, zeolitul ajutând la detoxifierea rapidă a organismului.

Cancer bucal şi faringian

Se face acelaşi tratament cu zeolit ca în cazul cancerului pulmonar. Pentru a creşte eficienţa terapeutică a zeolitului, se consumă şi multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de pătrunjel, de cartofi cruzi), sucuri de zarzavaturi (pătrunjel, leuştean, ţelină, frunze de morcov), cereale fierte şi mixate (hrişcă, grâu şi ovăz, în special). O alimentaţie corectă, cu un aport nutritiv suficient şi care, pe de altă parte, să poată fi ingerată şi asimilată de bolnav, este esenţială în boala canceroasă cu această localizare.

Chimioterapie / Radioterapie

Efectele secundare în urma acestei terapii sunt: căderea părului, dureri de cap, stări de greaţă, depresie, etc. Detoxamin, împreună cu tratamentul de bază prescris de doctor acţionează sinergic. Detoxamin elimină aceste efecte secundare ale chimioterapiei, pacienţii pot suporta mult mai bine aceste terapii. Detoxamin ajută la reducerea nevoii de analgezice şi narcotice, la reducerea şi îndepărtarea lichidului din cavitatea abdominală, creşterea nivelului de fier, creşterea nivelului de celule rosii în sânge, la eliminarea toxinelor şi a celulelor canceroase. Detoxamin este recomandat permanent, înainte şi după chimioterapie.

Noduli, chisturi

Detoxamin este cel mai eficient remediu pentru reducerea / eliminarea acestori formaţiuni. Se recomandă câte 12-15 capsule de Detoxamin pe zi, minim 3 luni.

Intoxicaţia cu pesticide, nitriţi

Aceste substanţe ajung în organismul nostru în primul rând prin hrană. S-a adus la cunoştinţă şi la nivel public faptul că solurile României sunt în pericol. Sunt infestate cu peste 80% nitriţi. Aceste substanţe chimice, folosite pentru creşterea productivităţii agricole, ajunse în organismul uman produc în scurt timp afecţiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afecţiuni tumorale. Tratarea cu Detoxamin este un mijloc de intervenţie rapid şi eficient. De asemenea, se recomandă ca alimentaţia să fie cât mai “curată”, consumându-se hrană certificată biologic.

Intoxicaţie cu xenoestrogeni

“Xenos” în Lb greacă = străin, “estrogen” = hormon feminin, fiind vorba aşadar de hormoni feminini străini ajunşi în organismul uman. Aceşti hormoni sunt cu toţii sintetici şi provin din: concentratele cu care sunt hrănite animalele în crescătorii, anticoncepţionalele de toate felurile, produsele cosmetice care conţin conservanţi şi alţi agenţi chimici de sinteză, plasticul din peturi şi din diferitele vase în care se depozitează apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificaţi drept o sursă majoră de apariţie a sterilităţii la femei şi bărbaţi, explicând în bună măsură explozia de cazuri de infertilitate din ultimele două decenii. Şi aceşti xenoestrogeni pot fi eliminaţi cu ajutorul Detoxamin.

Deficienţe imunitare

Într-un studiu făcut într-un spital privat din Austria, unui număr de 61 de pacienţi le-au fost administrate câte 9 capsule de Detoxamin timp de 2 luni. Analizele făcute după şi în timpul acestui tratament au evidenţiat că administrarea de Detoxamin duce la creşterea producţiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite şi macrofage) şi la creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Mai mult, la nici unul dintre pacienţi nu s-a constatat vreun efect advers în urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetările de laborator, care au arătat că administrarea de microzeolit ajută şi la creşterea numărului de anticorpi, care sunt “armele” cu care luptă sistemul imunitar împotriva infecţiilor şi a proliferării celulelor canceroase.

Autism

Această boală reprezintă o problemă tot mai gravă, din cauza amplorii pe care a căpătat-o în ultimii ani. Părinţii au observat transformări extraordinare la copiii lor în urma curelor cu Detoxamin. La copii autişti, cu vârsta peste patru ani, cărora le-au fost administrate câte 6 capsule pe zi, timp de 2 luni, s-au observat progrese importante. S-a remarcat o îmbunătăţire a atenţiei, a capacităţii de a primi informaţii şi de a comunica, a stării lor psihomentale în general. De asemenea, unii copii hiperexcitabili şi-au ameliorat sensibil starea. Oamenii de ştiinţă pun rezultatele încurajatoare obţinute pe seama normalizării secreţiilor de neurotransmiţători sau chiar pe seama eliminării din organism a toxinelor, cum ar fi metalele grele care sunt în strânsă legătură cu bolile sistemului nervos.

Infertilitate la bărbaţi

Dezintoxicarea făcută prin administrarea de Detoxamin este o foarte bună premiză pentru tratarea sterilităţii masculine. Aceasta, deoarece cel mai adesea sterilitatea apărută la bărbaţi este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicării organismului cu substanţe cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Detoxaminul este cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. Se iau câte 9 capsule de Detoxamin pe zi, minim 3 luni.