Cazuistica Detoxamin - Testimoniale

Energetix a fost prima companie din România care a vorbit despre zeolit. În anul 2006, am fost onoraţi să-l avem în mijlocul nostru pe Prof Dr. Slavko Ivkovic care a expus acţiunea şi beneficiile unice ale zeolitului microactivat. Astfel, de peste 12 ani există o cazuistică foarte diversificată în utilizarea acestui produs.

L.C., Brăila 52 de ani.

În urmă cu 4 ani am fost diagnosticată cu cancer ovarian şi, mai mult, o formă foarte agresivă de celulă canceroasă. Toate informaţiile pe care le colectam (citind sau văzând ce se întâmplă cu alte paciente) îmi conturau concluzia că mai aveam foarte puţin de trăit. Am fost operată (histerectomie totală), după care am urmat chimioterapie. La finalul tratamentului am efectuat analize medicale şi imagistica, iar rezultatul a fost cumplit: cancerul recidivase în mediastin şi, dată fiind poziţia, nu se putea opera. Am fost nevoită să urmez o altă chimioterapie, dar, nici în urma acesteia cancerul nu a cedat. Prin urmare, am efectuat cel de-al treilea tratament (chimioterapie şi radiotarapie simultan) şi nu am mai efectuat evaluare medicală. În tot acest timp, am beneficiat de sprijinul sincer, necontenit şi necondiţionat al familiei, prietenilor, colegilor, vecinilor şi chiar al unor oameni cu care nu am avut niciun tip de relaţie. Apreciez că numai Dumnezeu a lucrat prin fiecare dintre ei, deoarece am beneficiat de medici buni, de sprijin moral, de rugăciune şi de tot ce poate beneficia un om într-o astfel de situaţie. Fiecare dintre ei, când află de un medic, de un tratament alternativ, de o dietă sau chiar de o rugăciune, îmi făcea bucuria de a-mi aduce la cunoştinţă.

Am fost ajutată să-mi păstrez o stare sufletească bună (atât cât se putea de bună) şi să rămân raţională. Studiam toate informaţiile primite şi toate metodele alternative pentru a lua o decizie corectă. Singurul supliment alimentar care mi-a fost recomandat şi care făcea referire la tumorile ovariene era Detoxamin capsule. Eram conştientă că la mine nu era doar o tumoră oarecare, ci un cancer foarte invaziv, dar am avut încredere şi am început tratamentul cu 18 capsule pe zi. Deşi în oraş era epidemie de gripă, iar eu eram slăbită în urma a 22 de serii de chimioterapie, a radioterapiei şi a altei probleme familiale, fiindcă un necaz nu vine niciodată singur, am hotărât să merg la serviciu. După trei luni (în care, reamintesc, am luat Detoxamin), am fost la control medical. Am efectuat investigaţii ample, iar domnul doctor s-a luminat la faţă, a zâmbit prietenos, şi-a deschis larg braţele şi m-a îmbrăţişat. Totul era perfect. Au trecut trei ani, timp în care mi-am evaluat sănătatea întâi la 3 luni, apoi la 6 luni şi de fiecare dată totul a fost bine. Nu am renunţat la Detoxamin. Muncesc şi sunt atât de ocupată, încât nu am reuşit până acum nici măcar să mulţumesc celor care mi-au oferit această şansă. Pin urmare, acum MULŢUMESC ECHIPEI ENERGETIX! Cu tot respectul, Liana Chiriţa.

Adrian Cristea, terapeut, Bucureşti.

Tratez de fibrom uterin o doamnă de 39 ani. Când a început tratamentul cu Panactive Tămâie dimensiunea fibromului era de 8,2 cm, iar după o lună de tratament acesta s-a redus la 7,33 cm. Va continua tratamentul întrucât este foarte mulţumită de rezultate. Tratez în prezent o pacientă diagnosticată cu cancer la ovare, trimisă acasă de medici cu şanse de supravieţuire de 1%. Doamna era la pat. După o lună de tratament cu 12 capsule de Detoxamin Basic pe zi şi 2 capsule de Panactive Tămâie pe zi, doamna a început să se ridice şi să meargă, iar medicul oncolog este uimit.

C.M., 51 ani, Prahova.

În aprilie 2016 am început să iau zeolit pe parcursul tratamentului cu citostatice în speranţa că nu o să-mi cadă părul şi nu în ultimul rând să mă fac bine. Deşi totuşi mi-a căzut părul şi starea generală în timpul şedinţelor era proastă, faptul că după aceea mă simţeam bine şi analizele erau bune, m-au făcut să merg mai departe cu Detoxamin. În plus, asocierea cu Panactive Curcuma a fost cel mai bun lucru pe care puteam să îl fac. Suspiciunile de metastaze la ficat şi la şold au făcut ca operaţia să fie amânată cu aproape nouă luni, până în iunie 2017. În acest răstimp am luat şi Panactive Tămâie care a contribuit la dispariţia unor chisturi externe, localizate pe scalp, destul de mari, iar controalele făcute ulterior - PET CT, RMN şi iar CT nu au confirmat existenţa unei alte activităţi tumorale. Abia după 6 luni de la radioterapie, adică în martie 2018, am scăzut la 6 pe zi numărul capsulelor de Detoxamin. Panactive Curcuma este nelipsit, cu foarte scurte pauze, şi nu intenţionez să renunţ la el. Mulţumesc Divinităţii pentru faptul că oamenii de ştiinţă au descoperit acest miraculous remediu şi că eu am auzit de el.

Ghergu Nicolae, terapeut alternativ, Bucureşti:

Am prescris unui pacient cu cancer la pancreas Detoxamin capsule şi Panactive Curcuma. După trei săptămâni de tratament, pacientul a fost la medic şi, în urma controlului, medicul a fost pur şi simplu uimit de rezultatele obţinute cu ajutorul acestor capsule. Produsele sunt absolut geniale!

Pacient 70 ani - ulcer varicos perforat. Domnul prezenta dureri cumplite, nu mai putea fi ajutat de calmante şi a fost adus de urgenţă la Spitalul Municipal Bucureşti, în scaun cu rotile! În urma investigaţiilor, medicii i-au propus amputarea piciorului drept, domnul însă a refuzat operaţia. I-am recomandat imediat Detoxamin Basic Capsule (15 cps / zi) şi Detoxamin Pudră uz Extern (aplicaţii locale), după doar câteva zile de tratament, durerile au început să mai dispară, după câteva săptămâni, rănile au început să se închidă, iar durerile au devenit uşor de suportat şi se putea deplasa fără ajutor.

Dr. Liliana Jurcă, medic de familie, Iaşi.

Pacient, 26 ani, tromboză extinsă pe vena cavă şi pe venele membrelor inferioare, ulcer varicos. Medicii de la Chirurgie Vasculară nu i-au dat nici o şansă. Probabil în scurt timp ar fi decedat prin embolie pulmonară. I-am recomandat un tratament cu Detoxamin, Panactive Tămâie şi Panactive Curcuma. Rezultatele s-au văzut din primele zile, iar după vreo 3 săptămâni ulcerul varicos a început să se închidă şi tromboza a început să se reducă în dimensiune. Întrucât tânărul era foarte deprimat din cauza acestor probleme de sănătate, i-am recomandat şi Panactive Bio-Maca. După 3 luni de tratament, pacientul şi-a revenit şi s-a şi căsătorit cu prietena lui. Credeţi-mă, nu concep sănătatea fără aceste produse! Pacienţilor care au valori mari ale trigliceridelor şi colesterolului şi care nu scad în urma tratamentelor alopate achiziţionate din farmacii, le recomad o capsulă de Panactive Oliven-Blatt pe zi, dimineaţa, înainte de masă, cu un pahar de apă. În 2-3 luni, trigliceridele şi colesterolul revin la valori normale.

Pacient 45 ani - chist renal stâng cu diametrul de 4-5 cm. Doar după o lună de tratament cu Detoxamin şi Panactive Tămâie s-a remis complet.

Pacientă 48 ani - hipertensiune arterială, hiperlipidemie, diabet zaharat, insulino dependentă, obeză având colesterol 303 mg/dl, glicemie 245 mg/dl, trigliceride 186 mg/dl. După 3 luni de tratament Panactive Oliven-Blatt şi OPC+C a ajuns la următoarele valori: colesterol 220 mg/dl, glicemie 160 mg/dl, trigliceride 150 mg/dl. În plus a înregistrat şi o scădere în greutate de 6 kg.

Pacient 50 ani - calcul renal 15 mm. După 3 luni tratament Detoxamin Basic (6 cps/zi) şi Panactive Tămâie (3 cps/zi) calculul renal nu s-a mai văzut la ecografie.

Pacientă 55 ani - cicatrice cheloidă postoperatorie şi granuloame de fir cu dureri locale intense. După 3 luni de tratament cu Panactive Tămâie durerile au dispărut, cât şi granuloamele şi ţesutul fibros.

Pacient 39 ani - obez (115 kg) având hiperlipidemie, glicemie 125 mg/dl, trigliceride 1200 mg/dl. După 3 luni de tratament cu Panactive Oliven-Blatt (1 cps/zi) şi Panactive Curcuma (1 cps/zi) a ajuns la următoarele valori: glicemia 110 mg/dl, trigliceride 300 mg/dl. În plus a înregistrat şi o scădere în greutate de 8 kg.

Pacient 14 ani - acnee juvenilă. După 3 luni de tratament cu Detoxamin Basic Capsule acneea a dispărut. A folosit de asemenea pentru îngrijirea zilnică Apa Micelară cu Săpun Sano-Nano.

Dr. Corneliu Matei, medic primar chirurg - Spitalul Judeţean Brăila, Doctor în ştiinţe medicale, Specializare endoscopie digestivă:

Pacient S.R., 82 ani - Brăila - a fost diagnosticat cu cancer stenozant rectosigmoidian și operat în 2015. S-a practicat rezecţia rectosigmoidiană pe cale abdominală cu anastomoză termino-terminală. Medicii oncologi au contraindicat tratamentul cu citostatice, având în vedere următoarele afecţiuni ale pacientului: nefrectomie dreapta pentru tumoră renală, cancer de prostată operat, insuficienţă cardiacă decompensată, sechele accident vascular cerebral, diabet zaharat. A urmat tratament numai cu DETOXAMIN (15 capsule/zi), fără citostatice. Au trecut 2 ani de la intervenţia chirurgicală, pacientul este în viaţă, iar starea generală este bună.

Pacient, D.S., 64 ani - Brăila - diagnosticat cu tumoră ruptă perforată de ceco-ascendent cu peritonită generalizată. S-a practicat o hemicolectomie dreapta. A avut evoluţie bună post operatorie. Examenul anatomopatologic a pus în evidenţă o tumoră benignă (maladia Crohn). Nu a urmat tratament cu citostatice, ci numai cu DETOXAMIN (15 capsule/zi). În prezent, pacientul prezintă o stare generală bună.

Pacientă T.D., 42 ani - Brăila - tumoră de sân drept gigantă, ulceraţie, stadiul IV. A fost operată în 2015, s-a practicat o mastectomie dreapta. Pacienta a refuzat tratamentul cu citostatice și a urmat numai tratament cu DETOXAMIN (20 capsule/zi). Până în prezent, evoluţia este favorabilă.

Pacient M.S., 58 ani - Brăila, aflat în şoc hemoragic, a fost operat de urgenţă, în urmă cu 8 ani, în secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Brăila pentru o hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin hematemeză în cantitate mare şi melenă. Intraoperator, s-a pus în evidenţă o ruptură de varice esofagian prin ciroză oscitogenă. S-a practicat hemostaza chirurgicală prin sutura varicelor esofagiene. S-a constatat o evoluţie bună post operatorie. În toată această perioadă, bolnavul a urmat tratament cu Detoxamin în formula: 15 capsule pe zi timp de 3 luni cu 3 luni pauză. În prezent are o evoluţie neaşteptat de bună, dupa 8 ani de la intervenţia chirurgicală şi aceasta datorită tratamentului cu Detoxamin.

Pacienţi - Brăila - arterită obliterantă diabetică cu necroză de degete care, după amputarea degetelor necrotice, cu pansamente locale și aplicare DETOXAMIN - pulbere cu aplicaţie externă, plăgile post operatorii s-au cicatrizat miraculos, per primam, evoluţia post operatorie fiind deosebit de favorabilă și spectaculoasă, având în vedere că evoluţia plăgilor post operatorii la bolnavii diabetici este trenantă, de obicei.

M.C., 64 ani - Brăila, în urmă cu 2 luni, a prezentat apariţia unei formaţiuni tumorale benigne (după biopsie) la nivelul pavilionului auricular drept (urechea dreaptă), soluţia fiind excizia tumorii prin electrocauterizare, intervenţie pe care a refuzat-o. A aplicat local, zilnic, Detoxamin pudră externă şi a luat, în paralel, Detoxamin Basic 10 capsule pe zi, ceea ce a condus la dispariţia formaţiunii tumorale.

Pacientă T.M., 75 ani - Brăila, operată în urmă cu 10 ani într-o clinică din Bucureşti, pentru neoplasm (cancer) mamar. S-a practicat o mastectomie stângă lărgită cu evidenţă ganglionară. Bolnava a suportat foarte greu tratamentul post operator oncologic cu citostatice. În urmă cu 2 ani, cu toate că prezenta markeri tumorali normali, a apărut o tumoră mamară la sânul drept, confirmat faptic cu adenocarcinom. A necesitat o a doua intervenţie chirurgicală (mastectomie dreapta cu evidenţiere ganglionară axilară). Asociind Detoxamin la tratamentul citostatic post operator, a suportat mult mai bine cura oncologică. În prezent are evoluţie bună, continuâ tratamentul cu Detoxamin, după cura de citostatice, 15 capsule pe zi.

Detoxamin are efect imunostimulator şi antitumoral direct, fiind considerat cel mai eficient produs natural împotriva cancerului. Tocmai de aceea, am început să îl recomand cu încredere pacienţilor mei.”

Pacientă, 41 ani - Brăila:

“Am fost diagnosticată cu fibrom uterin multiplu (mai multe fibroame localizate la nivelul uterului), fiecare având mărimea unei piersici. Tratamentul nu dădea rezultate, medicii îmi recomandau histerectomie (excizia completă a uterului), iar eu eram îngrozită. Am aflat de la o prietenă despre un tratament miraculos, ceea ce m-a determinat să refuz intervenţia chirurgicală. Aşadar, timp de 3 luni, am luat Detoxamin Basic 12 capsule pe zi. S-a produs într-adevăr o minune: fibroamele s-au redus considerabil în dimensiune, ba, mai mult, au început să se resoarbă. Acum mă simt excelent şi îi mulţumesc atât prietenei mele, cât şi celor care au descoperit această minune! Detoxamin mi-a schimbat viaţa! Recomand cu încredere şi căldură aceste produse tuturor celor care au probleme de sănătate.”

Pascu Floarea, Asistent medical - Braşov:

Pacient, 78 ani - Brașov - A fost diagnosticat cu adenom de prostată. În urmă cu 7 ani a fost operat, iar în 2017 a recidivat. Medicii au refuzat practicarea unei noi intervenţii chirurgicale. Avea micţiuni frecvente nocturne, jet urinar slab și întrerupt, dureri și o stare generală alterată. A urmat tratament cu DETOXAMIN (10 capsule/zi) şi Panactive Weihrauch (2 capsule/zi). Micţiunile nocturne au remis, jetul urinar a revenit la normal, durerile au dispărut, iar starea generală s-a îmbunătăţit considerabil, devenind mai energic.

Pacient, M.P., 76 ani - Loc. Călui, Jud. Olt - În iulie 2014 a acuzat cefalee, ameţeli, ușoare tulburări de vedere și echilibru, precum și o stare generală alterată. RMN-ul cranian a pus în evidenţă o formaţiune tumorală nedelimitată și inoperabilă. Familia a ales să îi administreze DETOXAMIN (15 capsule/zi) și Panactive Weihrauch (2 capsule/zi). După 3 luni, RMN-ul de control a evidenţiat delimitarea formaţiunii, dar nu și creșterea în dimensiune. A continuat tratamentul cu DETOXAMIN în aceeași doză. Starea generală a început să fie foarte bună, iar energia și puterea de muncă i-au dat mare încredere în tratament. Urmează și în prezent tratamentul cu DETOXAMIN. RMN-urile din cadrul controlului anual au arătat că formaţiunea tumorală nu a crescut în dimensiune, ci a stagnat. Pacientul și-a recăpătat energia, muncește la câmp și mulţumește Companiei Energetix pentru acest produs “minune” care i-a prelungit viaţa.

Făgărășan Manuela, biolog - Braşov

Pacientă, Z.O., 39 ani, Munchen - “Am fost diagnosticată cu: hipertiroidie, noduli tiroidieni, fibrom, dezechilibru hormonal. Am luat tratament pentru tiroidă timp de 10 ani și starea generală lăsa de dorit. De 3 luni, de când iau DETOXAMIN câte 15 capsule/zi, starea mea s-a îmbunătăţit. Din a doua lună de tratament cu Detoxamin, am renunţat la tratamentul pentru tiroidă, am început să dorm mai bine, am început să scad în greutate, am o stare generală mai bună, iar eczemele de pe mâini au început să dispară. Gândesc mai pozitiv și am speranţa să fiu tot mai bine datorită acestui tratament.”

M.V., 41 ani - operată în urmă cu un an de leiomiosarcom retroperitoneal. După un an se evidenţiază determinări hepatice care se tratează cu chimioterapie și apoi ablaţie prin radiofrecvenţă. Cura cu DETOXAMIN începută cu o lună în urmă a dus la ameliorarea efectelor secundare ale chimioterapiei (greaţă, diaree) și, de asemenea, la o stare de bine şi energie. Doza de DETOXAMIN administrată este de 15 capsule/zi, fracţionat în 3 prize.

Marina Grosu, 35 ani - Chişinău.

Am luptat mereu cu efectul “nasului înfundat”, al sinuzitei şi rinitei care-mi crea un disconfort teribil. Am efectuat un control la medicul ORL. Rezultatul final a fost de rinită polipoasă, sinuzită polipoasă şi recomandare pentru intervenţie endoscopică și tratament local cu antibiotice. Exact în perioada luării deciziei de a merge la intervenţie am fost invitată la o prezentare a produselor ENERGETIX. Am examinat spectrul de produse ENERGETIX și m-am oprit la tămâie. Am primit recomandarea să-l consum cu Detoxamin Basic Capsule pentru un efect cât mai bun. După prima cutie am simţit o îmbunătăţire a respiraţiei, după a doua cutie am simţit o ușurare în zona frunţii, iar după a treia cutie, pe care am luat-o cu o pauză de trei luni de la primele două, am constatat o privire mai clară și eliberarea canalelor printr-o respiraţie profundă. Starea de oboseală continuă a dispărut, iar în timpul răcelilor sezoniere nu mi se agravează problemele sistemului respirator precum la început.

Problemele sistemului respirator au contribuit asupra înrăutăţirii vederii, prin vascularizarea și oxigenarea insuficiente. După consultaţie la medicul oftalmolog am ieșit cu diagnosticul: întindere de retină la ochiul drept, care necesita intervenţie chirurgicală cu laser de lipire a retinei. În perioada aceea deja făceam tratament cu Weichrauch (tămâie). După intervenţie am decis să iau și Ginkgo pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine a ochilor. După utilizarea a două cutii de Ginkgo, nu mai simţeam ochii îngreunaţi, iar durerile din fundul ochilor disparuseră simţitor.

În combinaţie cu Linia Panactive - Weichrauch (tămâia) și Ginkgo - am utilizat Detoxamin Basic Capsule pentru a ajuta eliminarea toxinelor, însă efectul benefic al acestui produs l-am simţit și asupra pielii și asupra sistemului endocrin (în urma analizelor la hormonii glandei tiroide). Administrez Detoxamin Basic Capsule și copilului meu de 6 ani în situaţii de dereglare a florei intestinale, în cazul intoxicaţiilor generate de alimente sau de viroze sezoniere. Copiii sunt supuși uneori tratamentelor cu antibiotice, iar fondul leucocitar este afectat cu desăvârșire, ceea ce am păţit și noi cu unul dintre antibioticele administrate în cazul bronșitei obstructive. Am decis să-i administrez câte o capsulă de Detoxamin de două ori pe zi și, în decurs de o lună, am reușit să ridic nivelul de leucocite până la limita corespunzatoare.

Dr. Rusu Dana - Orşova:

Pacientă F.S., 51 ani, operată în clinica de chirurgie oncologică Timişoara pentru tumoră mamară; se practică excizia tumorii, iar la examenul anatomo-patologic (biopsie) se pune diagnosticul de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientată spre institutul oncologic Cluj-Napoca unde este pusă pe chimioterapie, iar peste trei luni se practică operaţia radicală (mastectomia totală cu evitarea nodurilor limfatice axilare; am introdus detoxaminul ca şi adjuvant al chimioterapiei în doză de 20 capsule pe zi, fracţionate în 5 prize zilnice imediat după confirmarea diagnosticului; surprinzător, adenopatia axilară s-a remis în timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reacţiile adverse specifice chimioterapiei (greaţă, vărsături, stomatită, inapetenţă, astenie, anemie), cu excepţia căderii părului. Tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la examenul bioptic al operaţiei s-a constatat că ganglionii axilari nu erau afectaţi, iar la nivelul sânilor au fost depistate doar relicve de celule tumorale, fără semne de invazie limfatică a tumorii; la trei luni de la operaţie toate analizele efectuate au fost în limite normale; s-a întrerupt chimioterapia dar a continuat cu Detoxamin în doză de 10 capsule pe zi, până la împlinirea unui an de la începerea tratamentului cu Detoxamin; până luna trecută, a mai luat câte 6 capsule pe zi dar intenţionează să renunţe la Detoxamin pentru că se consideră vindecată, deşi sfatul meu a fost să continue cu această doză toată viaţa; oricum medicii pot doar sfătui bolnavul; decizia este în final a acestuia din urmă”.

G.I. - Slobozia:

“Am fost diagnosticat cu carcinon macrocelular pulmonar la plămânul drept după care m-am operat şi am urmat un tratament chimioterapeutic şi am constatat că boala a recidivat. Am început din nou chimioterapia dar, în paralel, am urmat un tratament naturist prescris la o clinică din Belgrad format din 15 capsule pe zi. După 3 şedinţe de chimioterapie, Detoxamin şi tratamentul naturist, tumoarea s-a redus la jumătate. După terminarea tratamentului chimioterapeutic (5 şedinţe) am continuat cu Detoxamin. La 10 luni de la recidivare rezultatele investigaţiilor medicale arată că problemele de sănătate s-au ameliorat. Acum, alimentaţia mea este formată din fructe şi legume cu excepţia peştelui proaspăt. În lupta mea cu această boală vreau să le mulţumesc medicilor şi oamenilor de ştiinţă care au pus bazele acestor tratamente de vindecare”.

Bană Ioan - Craiova, diagnosticat cu neurofibrom tumoare benignă agresivă:

“M-am operat prima oară la vârsta de 54 ani când tumoarea era de 5 cm. La 55 ani m-am operat a 2-a oară, când tumoarea crescuse la 10 cm. După fiecare intervenţie chirurgicală, tumoarea a crescut până la 18,5 cm şi nici un doctor nu dorea să mă mai opereze. Din 2011, am consumat zilnic Detoxamin Basic Capsule, 10 capsule pe zi. Tumoarea a scăzut cu 80 - 85%. Sunt foarte încântat şi mulţumesc, în fiecare zi, persoanelor care mi l-au recomandat. Am trimis pozele cu neurofibromul şi toate analizele la foarte mulţi medici din Bucureşti, Timişoara. Am mers personal, dar nici unul nu a mai dorit să intervină. Îl recomand din tot sufletul”.

A.V - Constanţa:

“Anul trecut am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Indicatorul de tumoră PSA-27 puncte. La grupa mea de vârstă, acesta trebuia să fie maxim 4. Am fost la Bucureşti - la Institutul Oncologic Fundeni şi mi s-au oferit 2 variante: operaţie, imediat, deşi câteva analize nu erau bune (cancerul radia şi pe oase), sau radioterapie - tratament hormonal. La vârsta mea, 74 de ani au spus că este riscant să mă opereze. Am luat 15 capsule Detoxamin/zi. În a 3 lună am început şi tratamentul hormonal (o injecţie/lună). Am întrerupt Detoxamin 2 zile înainte şi 2 zile după injecţie. Doresc să vă spun că mi-am facut analizele periodic. PSA-ul a scăzut de la 27 la 10 puncte, după 3 luni, după încă o lună la 4 puncte, după încă o lună, la 1 punct. Iar acum este zero. După 6 luni am scăzut la 10 capsule/zi, iar acum iau doar 6 capsule, de întreţinere. Doresc să vă mai spun că înainte de a merge la Fundeni, am încercat o dietă naturistă al unui inginer din Bucureşti, timp de 6 luni de zile. Am sperat că o să fie bine. După 6 luni de dietă „draconică” doar cu grâu încolţit şi alte preparate din miere am slăbit foarte mult, iar PSA urcase de la 24 la 27 de puncte. Cu mâna pe suflet, acest Detoxamin m-a vindecat. În plus, în acele 2 zile când nu trebuie să le iau (înainte şi după injecţie) se simte senzaţia de disconfort! Vi-l recomand din tot sufletul. Este nemaipoment”.

Dr. Iordache Neculai - Timişoara:

Pacientă G.P, 61 ani, diagnosticată cu cancer tiroidian şi având de asemenea diabet de peste 5 ani cu o valoare a glicemiei de 250. În urma tratamentului specific, această valoare nu a putut fi redusă. În urma tratamentului cu Detoxamin, 10 capsule pe zi, timp de 2 luni, asociat cu apă magnetizată (2 litri pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generală a persoanei a fost foarte bună având în vedere că perioada de înghiţire a Detoxamin-ului a coincins cu perioada post chimioterapiei, care, dupa cum se stie, este o perioadă cu multe tulburări în organism (anemii, depresii, căderea părului, inapetenţă). Medicul oncolog a rămas impresionat de acţiunea benefică a Detoxamin-ului, recomandarea fiind de a păstra o doză de întreţinere de 6 capsule pe zi.

A.R. - Tulcea, 49 ani - diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, urmam un tratament cu antiinflamatoare, recomandat de medicul specialist de foarte mulţi ani, de multe ori durerile persistau, mai ales pe timpul nopţii. Am început să administrez Detoxamin Basic (6 capsule/zi), împreună cu Panactive Weihrauch (2 capsule/zi), la recomandarea fetei mele, după numai o lună de tratament, rezultatele au fost vizibile, nu mi se mai umflau articulaţiile, durerile au început să fie mai uşor de suportat, iar noaptea puteam să mă odihnesc, fără să mă trezesc plângând de durere. Iau aceste suplimente de un an de zile, mă simt foarte bine şi am renunţat la tratamentul alopat.

Dr. ghete iulia ligiana - Cluj, medic primar medicina de familie, medic specialist medicină generală, competenţă în homeopatie, medicină de intreprindere şi cursuri de biorezonanţă.

“Ce poate fi mai de preţ decât sănătatea - acea stare de bine bio-psiho-socială şi nu numai absenţa bolii? Poţi avea toate bogăţiile din lume, dar dacă n-ai sănătate, n-ai nimic. Fără un soare dătător de lumină şi energie nu poate exista sănătate. Un vulcan de lumină, soare şi sănătate am descoperit în Detoxamin. De aceea am început să recomand pacienţilor mei Detoxamin.

Sunt medic colaborator al firmei ,,Energetix”, iar la cabinetul meu din municipiul Gherla, judeţul Cluj evaluez pacienţii şi recomand cu încredere tratamente complementare cu zeolit (Detoxamin Basic capsule sau pudră) şi produse Panactive (Urtica, Weinhrauch, Oliven, Curcuma) alături de medicaţie alopată, homeopată sau naturistă.

Pacient 48 ani cu Diagmostic: Atac acut de gută, Hiperuricemie. Se prezintă pentru dureri intense ale halucelui stâng, cu impotenţă funcţională, tulburări de mers, eritem şi edem al halucelui stâng.

La examenul biochimic prezenta valori crescute ale acidului uric (9,4 mg/dl). La testarea pe aparatul de biorezonanţă am găsit o biocompatibilitate crescută (85-90%) a produselor Detoxamin Basic Capsule şi Panactive Weinchrauch, astfel încât i le-am recomandat cu încredere conform următoarei scheme de tratament: Basic capsule - 3 X 2 capsule/zi şi Panactive Weinchrauch - 3 X 1 capsule/zi. După 7 zile de tratament durerile i-au cedat, edemul a remis, iar la examenul de laborator acidul uric era 5,1 mg/dl, fiind în limite normale. (V.N. = 5-7 mg/dl).

Pacientă, 59 ani, cu Diagnostic: Hepatita cronică virală C, Gastrită antrală erozivă, Neuroză depresivă. S-a prezentat la cabinetul meu deoarece era plani-ficată pentru tratament cu Interferon la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie din Cluj abia peste un an. Pacienta acuza astenie fizică şi psihică, sindrom dispeptic nespecific: anorexie, disconfort, balonări, epigastralgii şi dureri în hipocondrul drept, gingivoragii, epistaxisuri repetate, icter scleral şi tegumentar, steluţe vasculare, insomnii, nelinişte, anxietate, labilitate psihoafectivă.

La examenul clinic obiectiv am găsit hepatomegalie dureroasă, icter, şi eritroza palmară. La examenul biochimic prezenta sindrom de hepatocitoliza, având transami-nazele crescute: AST = 66U/L, ALT = 122U/L; la puncţia biopsie hepatică prezenta activitate uşoară/moderată şi fibroză stadiul 2 şi markerii virali pozitivi: Ac Anti - VHC pozitivi cu viremie crescută ARN - VHC 397.000 UI/ml. La evaluarea pe aparatul de biorezonanţă am stabilit valorile biocompatibilităţii zeolitului de 88(%) şi curcuma de 72 (%). Aceste valori ale biocompatibilităţii sunt mult peste medie.

I-am întocmit o schemă de tratament după cum urmează: Detoxamin Basic Capsule - 3 X 3 capsule/zi şi Panactive Curcuma - 3 X 1 capsule/zi. I-am recomandat un remediu homeopat, precum şi un regim de crutare gastrică şi hepatică, schimbarea stilului de viaţă, evitarea emoţiilor negative, a maniei şi a eforturilor fizice mari. La controlul de la un an am obţinut efecte benefice: starea de sănătate s-a îmbunăţit: am îndepărtat disconfortul, insomniile, am redus starea de oboseală, astenia, am ameliorat durerea fizică şi balonările, transaminazele au scăzut ajungând la valori normale şi viremia a scăzut semificativ (ARN - VHC de la 397.000 UI /ml la 18700 UI/ml), astfel că pacienta nu a mai fost supusă tratamentului cu interferon.

Pacient V.M., 42 ani - Gherla cu diagnostic adenocarcinom de colon cu următoarea simptomatologie: tulburări de tranzit intestinal-constipaţie, dureri abdominale difuze, continue, insomnii, agitaţie, astenie. A urmat tratament chirurgical (i s-a extirpat tumoarea). Post operator a luat 15 capsule Detoxamin pe zi - devenind mult mai energic, plin de vitalitate. Doarme mai bine, nu mai prezintă constipaţie şi nici dureri. La aproximativ un an de zile este redeschis pentru aderenţele postoperatorii şi s-a constatat că pe locul unde fusese extirpată tumoarea nu mai existau celule tumorale, formaţiunea tumorală nu a mai recidivat şi nici nu a dat metastaze.

Pacient M.M., 62 ani - Sălaj, cu diagnostic: ciroză hepatică virală B. Se prezintă la cabinetul meu cu următoarea simptomatologie: astenie, adinamie, inapetenţă, balonări, dureri în hipocondrul drept, hepatalgii de intensitate redusă accentuate la efort şi alimentaţie, hepatalgii de efort, dureri datorate excitării receptorilor din capsula Glisson prin creşterea în volum a ficatului. La examenul obiectiv i-am găsit sensibilitate dureroasă la palpare în hipocondrul drept şi aria matităţii crescute la percuţie.La examenele de laborator prezenta sindrom de hepatocitoliză cu valori crescute ale transaminazelor. La ecografia abdominală s-a concluzionat prezenţa hepatomegaliei micronodulare. I-am prescris Detoxamin 15 capsule/zi şi un regim alimentar de curăţare hepatică. Pacientul s-a prezentat la control la 3 luni cu valori scăzute ale transaminazelor aproape de limita normalului, a afirmat că nu se mai simte obosit astenic şi că durerile din hipocondrul drept au remis. Este foarte mulţumit de Detoxamin şi continuă tratamentul recomandat.

Pacient C.R., 26 de ani, de sex feminin - Jucu, judetul Cluj, cu diagnostic: epilepsie. Se află sub tratament antiepileptic alopat cu repetate crize de epilepsie (4-5 crize/zi). Am întocmit o schemă de tratament cu Detoxamin 6 capsule/zi, pe care a urmat-o corect. La o lună după tratament, mama fetei a venit la cabinet şi mi-a spus că fiica sa nu mai are Detoxamin de câteva zile şi a început să facă iar crize repetate de epilepsie. Mi-a mărturisit că atât timp cât a luat Detoxamin crizele s-au redus foarte mult, fiind zile în care fiica sa nu a mai prezentat nici o criză. A devenit membru Energetix şi foloseşte consecvent Detoxaminul de aproape un an de zile, bucurându-se de viaţă, cu crize de epilepsie din ce în ce mai rare.

Pacient G.I., 67 ani, de sex masculin - Gherla, jud Cluj, cu diagnostic: Hipertofie benignă de prostată, cu simptomatologia următoare: tulburări de micţiune, enurezis nocturn, jet urinar slab şi întrerupt, micţiuni frecvente nocturne. I-am recomandat 15 capsule Detoxamin şi la numai o luna de tratament pacientul s-a simţit mult mai energic şi tulburările de micţiune au remis astfel încât pacientul nu mai bate toată noaptea uşile la toaletă şi astfel se putea odihni mai bine, dormind liniştit cu un somn profund.

Pacient N.C., 45 de ani, de sex feminin - Gherla, cu diagnostic: mastopatie fibrochistică, prezintă: dureri la nivelul ambilor sâni accentuate premenstrual, noduli de diferite mărimi la ambii sâni care puteau fi palpaţi la examenul obiectiv. Pacienta a urmat recomandările mele şi doar la 2 luni nodulii s-au micşorat unii chiar au dispărut şi durerile au cedat chiar în prima lună de tratament.

Pacient B.D., 32 ani, de sex feminin - Bistriţa - Năsăud, cu diagnoastic: distonie neuro-vegetativă. Neuroza anxios depresivă, a prezentat următoarele simptome: iritabilitate, insomniii, nervozitate, agitaţie; labilitate psiho-afectivă şi anxietate; fără chef de viaţă şi stresată. I-am recomandat o cură de 2 luni cu 10 capsule de Detoxamin în urma căreia a avut o îmbunătăţire a stării generale, devenind plină de vitalitate, cu poftă de viaţă, avea un somn odihnitor, nu mai era nervoasă şi nici irascibilă.

Pacient M.I., 65 ani, de sex feminin - Bistriţa–Năsăud, cu diagnostic: ulcer varicos al membrului inferior drept în treimea inferioară, prezintă: ulceraţie profundă suprainfectată cu un diametru de 12/6 cm, cu lipsă de substanţă; dureri şi edeme ale membrului respectiv. I-am recomandat repaus prelungit la pat şi tratament local cu Detoxamin pudră - 3 aplicaţii pe zi şi Detoxamin 10 capsule/zi. La o lună şi jumătate ulceraţia începe să se micşoreze în dimensiuni, formându-se ţesutul de granulaţie şi de epitelizar. Ulceraţia a ajuns la 6,5/3 cm, iar la 2 luni la 2/2 cm şi la 3 luni ulceraţia se închide complet.

Pacient P.I., 70 ani, de sex masculin - Gherla, judetul Cluj, cu diagnostic: boala Parkinson, sub tratament alopat recomandat de medicul neurolog, prezintă tremurăturile specifice acestei boli şi simptomatologia caracteristică unei hepatopatii toxice: inapetenţă, vărsături, astenie, adinamie, slăbeşte în greutate; a oprit tratamentul indicat de medicul neurolog şi s-a prezentat la cabinetul meu. I-am recomandat Detoxamin şi pacientul a început să manânce, s-a simţit mai plin de energie, nu mai varsa. A început să ia în greutate şi tremurăturile specifice bolii s-au diminuat”.

Dogaru Vanda - Craiova, 70 ani, biolog, tratamente naturiste.

Intru zilnic în contact cu multe persoane cu diferite afecţiuni. Datorită produselor de sănătate din linia Detoxamin şi Panactive, am recomandat mai multor pacienţi:

M.V. - 50 ani, diagnosticat în Februarie 2014, cu cancer gastric invaziv (inoperabil), a administrat 15 capsule/zi de Detoxamin Basic şi 2 capsule/zi de Panactive OPC+C (dimineaţa şi la prânz), la un control efectuat în luna Mai 2014, cancerul s-a restrans la nivelul stomacului, astfel putând fi operat.

G.C. - 62 ani, tumoră în peretele abdominal de 18 cm (foarte greu detectabilă), a început să administreze 12 capsule/zi de Detoxamin Basic, în prima luna tumora a scăzut la 12 cm, după a doua lună la 8 cm.

A.E. - 30 ani, sarcoidoză (cu tuse şi senzaţie de sufocare) - cu 10 capsule/zi Detoxamin Basic şi 2 capsule/zi Panactive Curcuma, tusea a dispărut din prima lună iar fibroza pulmonară a stagnat.

D.I. - 72 ani, tromboflebită, ulcer varicos (tratament 2 luni cu creme recomandate de medic - fără rezultate), a administrat 8 capsule/zi Detoxamin Basic şi aplicări de câteva ori pe zi cu Detoxamin Pulbere de uz extern, în numai 2 săptămâni rezultatele au fost uimitoare.

E.V. - 60 ani, cu un episod de atac vascular tranzitoriu în anul 2013 (pierderea memoriei), dischinezie biliară, spondiloză cervicală, vertebre tasate, osteoporoză, reumatism, urma un tratament cu 21 de pastile alopate /zi, cu efecte negative pe stomac (dureri foarte mari). După numai o lună cu Detoxamin Basic (6 capsule/zi), Osteo D3 (1 capsulă/zi, seara înainte de culcare), Panactive Weihrauch (2 capsule/zi) şi Panactive Ginkgo (1 capsulă/zi), starea generală a fost îmbunătăţită, durerile reumatice s-au diminuat, nu a mai făcut crize de fiere.