Panactive Ginkgo

258.35lei

Arborele Ginkgo Biloba, supranumit şi „arborele vieţii”, este renumit pentru proprietăţile curative cunoscute încă din antichitate. Extractul din frunzele acestui arbore conţin cantităţi mari de antioxidanţi (flavonoide şi terpenoide).

Panactive Ginkgo oferă extracte premium care conţin numeroase substanţe flavonoide bune pentru creier, inimă, şi pentru o mai bună circulaţie a sângelui în organism.

Stoc epuizat

Descriere

Ginkgo Biloba este unul dintre cei mai bătrâni arbori ai pământului. A populat planeta încă din perioada mezozoicului şi a stat la umbra dinozaurilor. Arborele este o adevărată fosilă vie, o bijuterie care dăinuie pe pământ de mai bine de 350 de milioane de ani. În culturile asiatice este cunoscut ca fiind ’’copacul dătător de viaţă’’. Chinezii utilizau frunzele acestui pom în medicina empirică, pentru tratarea problemelor de memorie şi a problemelor de circulaţie. În scop terapeutic sunt utilizate frunzele care sunt bogate în flavonoide, glicozide, catechine (cu proprietăţi antioxidante), ginkgetol, izoginkgetol, bolibetol acid shikimic, acid alchil fenolic, pinitol.

  • Panactive Ginkgo îmbunătățește circulația sângelui la nivel cerebral și ne ajută să ne oxigenăm celulele nervoase. Astfel, Panactive Ginkgo îmbunătăţeşte semnificativ funcţiile creierului: memorie, gândire, capacitatea de concentrare, capacitatea de învăţare etc.
  • Depresia este combătută și în mod natural, prin curele cu Panactive Ginkgo, deoarece această plantă are capacitatea de a ne face mai optimiști, mai tonici, de a ne spori atenția și de a ne menține atenția trează, ne energizează iar stările de somnolenţă dispar.
  • Conține numeroase substanțe utile organismului: flavonoide, dar şi luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantociani sau ginkgolide. Quercetina din grupa flavonoidelor de exemplu, previne stresul oxidativ la nivelul creierului. Quercetina, o substanță valoroasa, reduce şi riscul apariției cancerului la plămâni, iar antioxidanții din Panactive Ginkgo ajută la o mai bună funcționare a plămânilor.
  • Stimulează circulația prin capacitatea de a contribui la dilatarea vaselor de sânge. Are efecte minunate vasodilatatoare, reducând presiunea arterială și riscul de infarct. Nivelul colesterolului rău va scădea semnificativ, iar nivelul trigliceridelor din sânge va fi reglat astfel că nu se va mai depune grăsime pe vasele de sânge. Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, ajută la reducerea riscului de afecţiuni cardiovasculare sau atac cerebral. În plus stimulează fluxul sanguin până la nivelul extremităților, iar persoanele care au circulaţia periferică deficitară şi îşi simt mereu mâinile şi picioarele reci vor uita de aceste probleme.
  • Reduce durerile de cap și migrenele datorită capacității de a stimula fluxul sanguin și de a reduce inflamația. Panactive Ginkgo este o modalitate eficientă de a remedia în mod natural durerile de cap frecvente și de a reduce rata și severitatea migrenelor.

Administrare: 1 capsulă pe zi. Se recomandă o cură de 3 luni după care o lună pauză şi puteţi relua.

Detalii Produs

Linia Panactive Panactive Ginkgo Cod produs: PN-006 Prezentare: flacon 90 capsule Ingrediente per doză zilnică (1 capsulă): Extract de Ginkgo - 102 mg Dolomit - 918 mg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panactive Ginkgo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *