Detoxamin - zeolit prelucrat prin nanotehnologie

În fiecare zi nanomedicina şi biologia moleculară contribuie la noi descoperiri despre funcţiile celulare. În consecinţă, cunoştinţele noastre asupra diverselor boli şi metode de tratament trebuie schimbate.

Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente alimentare naturale fabricate în Austria, printr-o tehnologie specială, patentată. Substanţa de bază este zeolitul, un mineral de origine vulcanică, format din interacţiunea dintre lava fierbinte, emisă de către vulcani şi apele subterane alcaline.

Procedura de prelucrare a zeolitului din Detoxamin este unică: nanotehnologie - TMAZ (micro activated zeolite technology). Datorită acestei proceduri, zeolitul din DETOXAMIN capătă noi proprietăţi fizice cu efecte remarcabile asupra organismului uman.

În România nu există încă nici un producător de medicamente sau suplimente care să folosească nanotehnologia. Această tehnologie de prelucrare este extrem de scumpă şi din acest motiv este puţin folosită.

Procesul tehnologic special, care presupune micronizarea zeolitului, este patentat de producătorul Austriac. Microzeolitul, obținut astfel, este una dintre cele mai eficiente substanţe de purificare a organismului şi îndeplineşte acest rol fără niciun fel de efecte secundare, intensificând semnificativ acţiunea oricărui element suplimentar care i se adugă.

NANOTEHNOLOGIA se bazează pe procedeul de dezintegrare al particulelor solide, în stare brută, naturală, cu ajutorul accelerării centrifugate ale unui aparat de dezintegrare controlată

Particulele componente, din rocile minerale folosite, se unesc unele cu altele în timpul procesului de micronizare, sub un unghi bine determinat, ceea ce duce la o mişcare relativă a unei particule de-a lungul suprafeţei altei particule.

O astfel de procedură de prelucrare a mineralelor în condiţii mecanizate de ciocniri reciproce şi frecare în intervale de timp foarte scăzute (0.0001 - 0.001s) conduce la apariţia unei particule de microzeolit cu un diametru extrem de redus (mai mică de 1NM), fiind astfel foarte activă din punct de vedere biologic şi cu un PH stabil de 7,48.

Practic, mineralele supuse prelucrării prin acestă tehnologie, îşi măresc suprafaţa specifică de aproape 10 ori. Deci proprietăţile de bază ale zeolitului din Detoxamin cresc în eficienţă de 10 ori.

În toate procesele de detoxifiere, s-a dovedit clinic că puterea de colectare a substanţelor dăunătoare de către zeolitul (clinoptilolit) a cărui suprafaţă este prelucrată prin nanotehnologie este incomparabil mai mare decât în cazul zeolitului neprelucrat. Cu cât particula este mai prelucrată şi mai mică, cu atât este mai activă, mai potentă şi are o capacitate mult mai mare de a aduna toxinele, astfel crescând şi eficacitatea sa.

Produsele din linia Detoxamin sunt fabricate sub licenţă doar în Austria şi fac obiectul multor cercetări şi studii clinice în toată lumea datorită efectelor pe care le au asupra stării de sănătate generale şi asupra tabloului clinic al pacientului.

Cu siguranţă NANOTEHNOLOGIA reprezintă tehnologia viitorului datorită rezultatelor obţinute în urma acestei procesări.