Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale TNT România, în următoarea zi lucrătoare după momentul recepționării comenzii. Livrare se face în sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa specificată de dumneavoastră).

Livrarea se face GRATUIT pentru toate comenzile a căror valoare este de cel puțin 30 € (la cursul BNR din data efectuării comenzii), pentru comenzile sub această valoare se percep 3 € (la cursul BNR din data efectuării comenzii), taxe de transport.

Comenzile plasate de luni până vineri, între orele 09:00 - 16:00, sunt expediate în general, în aceeași zi. Comenzile lansate după orele 16:00 precum și cele din zilele de sâmbătă și duminică, vor fi procesate și expediate în următoarea zi lucrătoare.

Procesarea comenzilor plasate de clienți care nu au putut fi contactați de departamentul de vânzări al companiei noastre, se va amâna până la rezolvarea situației în cauză. Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi către clienții care nu ridică produsele comandate, fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans.