Deodorant Cremă cu Rozmarin şi Lămâie

99.36lei

Deodorantul Cremă cu Rozmarin şi Lămâie, oferă protecţie naturală, antiperspirantă, de durată. Acesta stopează, reglează transpirația excesivă, dar nu blochează procesul natural. Combate eficient bacteriile care provoacă un miros neplăcut, împiedicând apariția acestora. Formula sa non-grasă şi non-lipicioasă nu lasă urme pe piele sau pe haine. Deodorantul are o textură rafinată şi se absoarbe rapid în piele.

Stoc epuizat

Descriere

Peste 90% din produsele de îngrijire specială conţin substanţe chimice. Alterarea microbiomei din zona axilei nu este singurul lucru care se petrece atunci când folosim un deodorant sau antiperspirant. Ingredientele din aceste produse sunt, de fapt, îngrijorătoare întrucât reprezintă o ameninţare pentru starea noastră de sănătate. Cu toate că deodorantele sut concepute pentru a avea efect la nivelul pielii, acestea conţin substanţe chimice, cancerigene, care trec bariera pielii şi ajung în sânge. Sunt foarte multe studii care leagă cancerul de sân de folosirea a astfel de produse. Zona sensibilă a axilei dvs. merită cea mai bună îngrijire.

Deodorantul Cremă cu Rozmarin şi Lămâie are o textură catifelată, fină și ușoară, care lasă pielea moale și suplă. De asemenea, oferă o protecție naturală, foarte eficientă împotriva transpirației, pe tot parcursul zilei.

Ingrediente Principale:

  • Uleiul esenţial de rozmarin are acţiune antiseptică, previne proliferarea microorganismelor şi a mirosurilor neplăcute, distrugând bacteriile răspunzătoare de mirosul neplăcut al transpiraţiei.
  • Uleiul de lămâie protejează în mod activ împotriva mirosurilor neplăcute şi absoarbe umiditatea pentru o senzație de prospețime de lungă durată.
  • Ceara albă este un produs natural al stupului. Ceara din stup, secretată de albine (ceara de albine), reprezintă materia primă necesară construirii pereţilor celulelor în care aceste insecte depozitează mierea (fagurii). Ceara folosită se obţine prin centrifugare, separându-se astfel de miere, după care se topeşte în diferite recipiente, luând forma matricei. Are proprietăţi antiseptice, antibacteriene, emoliente.
  • Uleiul de cocos hidratează, catifelează pielea şi calmează iritaţiile.
  • Untul de Shea constituie un excelent hidratant. În plus este antiinflamator, stimulează microcirculaţia, stimulează sinteza de colagen, protejează pielea de factorii externi.
  • Bicarbonatul de sodiu, sub formă de microparticule de cristal, este excelent pentru neutralizarea transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute. Acesta are proprietăţi alcaline care luptă împotriva acizilor prezenţi în transpiraţie şi ajută la menţinerea unui nivel optim al PH-ului.

Pentru un efect optim este suficientă aplicarea unui strat subţire de cremă, pe pielea curată, în zona axilei, direct cu aplicatorul încorporat în tub. Pentru îngrijire zilnică, complet naturală! Protecţie 24h!

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty Deodorant Cremă cu Rozmarin şi Lămâie Deo-Cream Rosemary & Lemon Prezentare: flacon 50 ml Cod Produs: SV3039

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deodorant Cremă cu Rozmarin şi Lămâie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *