NATURAL BEAUTY COSMETICS
PREPARATE COSMETICE COMPLET NATURALE
Slider

CELE MAI BINE VÂNDUTE:

Ştiaţi că tot ceea ce aplicăm pe piele ajunge în fluxul sanguin în decurs de 6 minute? Adică, într-un mod indirect, produsele cosmetice se consumă ca nişte alimente. Oare aţi putea să mâncaţi cremele pe care le cumpăraţi? V-aţi gândit vreodată în felul acesta?

Citiţi eticheta de pe spatele produselor cosmetice şi o să vedeţi că de fapt, produsul care îşi face reclamă ca fiind complet natural, conţine în proporţie de 85-90%: substanţe toxice, sintetice, chimice - cancerigene: parabeni, dioxină, parfum, conservanţi, agenţi de omogenizare, coloranţi etc.

Prin folosirea de produse cosmetice complet naturale se stimulează funcţionarea normală a epidermei şi a glandelor sebacee, iar în cele din urmă se obţine o piele sănătoasă şi frumoasă, adică o piele cu un aspect întinerit.

Natural Beauty Cosmetics este linie de produse complet naturale, pe bază de Micro-zeolit, plante şi uleiuri din plante, care corespund chiar şi celor mai pretenţioase necesităţi ale pielii noastre.

Plantele reprezintă o sursă bogată de vitamine, oligoelemente, carbohidraţi, lipide, proteine, enzime, hormoni, antioxidanţi, biostimulatori, iar pe de altă parte, ele sunt o comoară de minerale, dintre care cele mai importante sunt sodiul, potasiul, calciul, magneziul, iodul, bromul, clorul, sulful, cuprul, fierul, etc. Pielea absoarbe foarte bine substanţele bogate provenite din plante.

Ne dorim să vă bucuraţi de fiecare nouă zi, ştiind că frumuseţea Dumneavoastră a contat cel mai mult pentru noi. Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty... Descoperiţi-le şi Dumneavoastră!