Energetix RomaniaDragii noştri,

Anul acesta este diferit pentru toţi.
Cel mai important, este să ne păstrăm sănătatea.

Din păcate, anul acesta nu putem să ne revedem la Gala Anuală Energetix, care era programată în luna Noiembrie.

În schimb, avem mai multe veşti bune!

PREMIILE ANUALE, vor fi SPECIALE anul acesta, mai mari decât de obicei, pentru primele 4 categorii! Se va analiza, ca de obicei, nivelul volumului anual cu toţi membrii Dvs. din L1 (nivelul1) în perioada 01.11.2019 – 30.10.2020.

Pe lângă Bonusurile lunare, la sfârşit de an puteţi obţine un extra Premiu! Vă reamintim nivelele Rangurilor Anuale:

Ranguri anuale Energetix
Ranguri anuale Energetix

Dorim să vă mulţumim şi pe această cale pentru implicarea şi activitatea Dvs în Energetix şi în anul 2020! Pentru acordarea şi livrarea Premiilor Anuale este necesar să continuaţi activitatea Dvs în Energetix şi în lunile: Septembrie şi Octombrie. Astfel este nevoie de min 3 MD noi (1 MD = 240€ = 240 puncte) sau echivalent în – total cu toţi membrii din L1 până la data de 30.10.2020 (de ex.: 240 pct/Sep; 480 pct/Oct).

PREMIILE ANUALE se vor livra în prima săptămână din luna Noiembrie!

Cataloagele noi, pentru anul 2021, vor fi disponibile de la data de 1 Noiembrie 2020, odată cu începerea unui nou an de activitate în Energetix.

Cel mai bine vândut produs, Detoxamin Basic Capsule vine deja cu o veste bună, într-o variantă mai economică. Avem acum 200 de capsule în flacon, în loc de 180 de capsule, cu o diferenţă de preţ susţinută de Companie. În loc de 60€ preţ proporţional, preţul de catalog va fi de 56€, cu o urcare de doar 2€ pentru 20 de capsule. În ofertele noastre speciale periodice, va însemna doar 1€ în plus pentru 20 de capsule.

Sperăm că această toamnă să vă aducă energia de care avem cu toţii nevoie.
Lucrurile frumoase, lucrurile bune şi bine făcute, mereu ne încarcă cu energie pozitivă!

În această perioadă imunitatea este cea mai importantă.
Prevenţia şi eliminarea substanţelor nocive sunt cuvintele cheie.

În această lume modernă, cu alimente procesate, aer poluat, medicamente luate necontrolat de unii, alcool, fumat, etc, aţi înţeles cât este de important să ne curăţăm zilnic organismul şi să adăugăm extracte premium naturale, din plante sau ciuperci medicinale care ne susţin organismul! Din aceste motive, anul 2020 va avea un număr record de premii anuale oferite!

Nu uitaţi! Toxine mai puţine, imunitate mai mare!

Cu drag şi dor mare,

semnatura mesaj

Pentru anul 2021 cel mai mult ne dorim să ne revedem cu bine, totul să revină la normal, şi să ne reluăm graficul nostru obişnuit de evenimente locale, naţionale şi internaţionale. Astfel în luna Decembrie, vom lansa de asemenea programul pentru prima noastră excursie din calendarul 2021!