Gel pentru Vene

preţ catalog: 20.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Venele sunt vase sangvine prin care sângele circulă la nivelul braţelor, picioarelor şi organelor interne către inimă.

Insuficienţa venoasă este o afecţiune potrivit căreia este afectat fluxul de sânge prin vene. Această boală poate fi cauzată de o serie de afecţiuni ale venelor, în mod special, tromboza venoasă profundă (caracterizată prin existenţa cheagurilor de sânge din vasele sanguine) sau vene varicoase. În unele cazuri, slăbiciunea muşchilor piciorului determină sângele să circule cu presiune prin vene, iar cu timpul venele se dilată şi valvele se deteriorează – fapte ce pot contribui la instalarea insuficienţei venoase.

Gelul pentru vene conţine substanţe active din plante, foarte eficiente pentru problemele de circulaţie venoasă. O aplicare zilnică a gelului pentru vene reduce senzaţia de greutate în picioare, stimulează circulaţia periferică şi reduce umflarea, durerea şi alte inconveniente cauzate de deficienţa circulaţiei venoase.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Castanul salbatic (Aesculus hippocastanum) este unul dintre cele mai bune şi cele mai valoroase medicamente naturale, conţine un ingredient activ numit escină, care reduce semnificativ umflarea şi durerea. Extractul de castan sălbatic creşte rezistenţa pereţilor vasculari, scade permeabilitatea vasculară, reduce inflamaţia.
  • Gălbenelele (Calendula officinalis) sunt plante utilizate pe scară largă în fitoterapie, la nivel mondial. Acestea conţin ulei volatil, carotinoide, flavonoizi, mucilagii, răşină, polizaharide, acizi aromatici, dar şi saponine, glicozide şi steroli, cu un puternic efect anti-inflamator. Componentele individuale ale extractului de gălbenele relaxează muşchii şi reduc crampele piciorului. În medicina populară sunt utilizate ca medicament pentru tratamentul plăgilor cu o vindecare lentă pentru tăieturi, arsuri şi toate zonele în care este necesară regenerarea pielii.

Cum se foloseşte: Gelul pentru vene se aplică cu mişcări circulare uşoare de 2-3 ori pe zi.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Gel pentru Vene
Vein Gel

Prezentare: flacon 250 ml
Cod Produs: SV3035

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel pentru Vene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *