Gel Antireumatic

preţ catalog: 20.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Bolile reumatice (reumatismul) sunt afecţiuni cauzate de inflamaţie, tumefiere şi durere în articulaţii sau muşchi. Unele boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, sunt rezultatul uzurii articulaţiilor. Altele, precum artrita reumatoidă, apar atunci când sistemul imunitar devine hiperactiv şi atacă garniturile articulaţiilor, cauzând dureri articulare, umflare şi distrugere.

Gelul Antireumatic conţine extract de castan sălbatic şi arnică montană, îmbogăţit cu mentol şi camfor, lucrează în sinergie pe locul inflamat. Ameliorează durerea musculară şi articulară, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi redă o mobilitate şi o recuperare rapidă.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Extractul de seminţe de castan sălbatic (Aesculus hippocastanum) este unul dintre cele mai bune şi cele mai valoroase medicamente naturale, cunoscut pentru proprietăţile lui antiinflamatoare, de aceea este adesea folosit pentru eliminarea durerilor reumatice, a durerilor musculare.
  • Extractul de arnică montantă îmbunătăţeşte circulaţia periferică, ajută la resorbţia echimozelor (vânătăi) şi edemelor post-traumatice, are efect antiseptic şi cicatrizant, favorizează consolidarea ligamentelor şi oaselor. Este util şi în caz de entorse, întinderi musculare. Extractul de arnică ajută la calmarea musculaturii solicitate şi este un bun adjuvant în lupta cu durerile locale provocate de inflamaţii acute, de afecţiuni reumatismale la nivel articular, muscular sau osos, entorse, luxaţii sau alte leziuni datorită conţinutul bogat în flavonoide, carotenoide, acizi fenolici (cafeic, clorogenic), uleiuri esenţiale, acizi graşi, precum şi alte principii active: tanin, arnicin, cumarine, coline, betaină, inulină sau săruri de mangan.
  • Uleiul de camfor (Cinnamomum camphora) este o terpenă (compus organic) este extras din lemnul arborilor de camfor și prelucrat prin distilare cu abur. Este utilizat cu mult succes pentru dureri reumatice, dureri musculare, nevralgii. Acţionează ca antiinflamator și analgezic puternic asupra mușchilor, oaselor și articulațiilor.
  • Mentolul relaxează şi răcoreşte musculatura, ameliorează durerea care rezultă ca urmare a inflamaţiei articulaţiilor şi tendoanelor sau ca urmare a inflamaţiei datorate entorselor, luxaţiilor.

Gelul Antireumatic este indicat în toate afecţiunile reumatice, pentru dureri articulare, luxaţii, întinderi, echimoze. Se aplică cu mişcări circulare uşoare, de 2-3 ori/zi, pe locul dureros.

Recoamdanre: în cazul răcelilor, aplicaţi din prima zi un strat generos de Gel Antireumatic şi masaţi bine gâtul, decolteul şi fruntea. Înfăşuraţi-vă bine!

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Gel Antireumatic
Rheumatic Gel

Prezentare: flacon 250 ml
Cod Produs: SV3034

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel Antireumatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.