Gel Antireumatic

preţ catalog: 20.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Bolile reumatice (reumatismul) sunt afecţiuni cauzate de inflamaţie, tumefiere şi durere în articulaţii sau muşchi. Unele boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, sunt rezultatul uzurii articulaţiilor. Altele, precum artrita reumatoidă, apar atunci când sistemul imunitar devine hiperactiv şi atacă garniturile articulaţiilor, cauzând dureri articulare, umflare şi distrugere.

Gelul Antireumatic, cu extract de castan sălbatic şi arnică, îmbogăţit cu mentol şi camfor, lucrează  în sinergie pe locul inflamat. Acesta ameliorează durerea musculară şi articulară, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi redă o mobilitate şi o recuperare rapidă.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Extract de castan sălbatic (Aesculus hippocastanum) este cunoscut pentru proprietăţile lui anti-inflamatoare, de aceea este adesea folosit pentru eliminarea durerilor reumatice, a durerilor musculare.
  • Arnica (Arnica montana) este cunoscută în medicina populară încă din anul 1500, ca o plantă care este folosită în calmarea durerilor musculare, reducerea proceselor inflamatorii, în entorse şi echimoze (cauzate de leziuni sportive), dureri ale articulaţiilor, pentru zonele care au fost afectate de fracturi osoase, etc.
  • Camforul este o substanţă răşinoasă, fiind ingredientul principal al uleiului esenţial de arbore de camfor (Cinnamomum camphora), originar din Asia, utilizat cu mult succes pentru dureri reumatice, dureri musculare, nevralgii.
  • Mentolul ameliorează durerea care rezultă ca urmare a inflamaţiei articulaţiilor şi tendoanelor sau ca urmare a inflamaţiei datorate entorselor, luxatiilor, etc.

Cum se foloseşte: Gelul antireumatic se aplică cu mişcări circulare uşoare, de mai multe ori pe zi, pe locul dureros.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Gel Antireumatic
Rheumatic Gel

Prezentare: flacon 250 ml
Cod Produs: SV3034

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel Antireumatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *