Săpun Lichid Igienă Intimă

preţ catalog: 18.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Săpunul lichid pentru igiena intimă, din linia Natural Beauty”, este îmbogăţit cu uleiuri eterice de arbore de ceai şi lavandă, care au acţiune antiseptică şi împiedică apariţia posibilelor infecţii genitale provenite de la diverse iritaţii sau mâncărimi uşoare.

Săpunul lichid intim trebuie să devină un element absolut indispensabil al necesarului dumneavoastră cosmetic, deoarece se poate folosi nu numai în îngrijirea intimă zilnică, ci şi în perioada tratamentelor cu antibiotice, în zilele de menstruaţie, după folosirea bazinelor publice, în perioada de pubertate şi de sarcină, pentru o senzaţie deplină de curăţenie.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de gălbenele curăţă blând şi împrospătează pielea şi mucoasa din regiunea intimă, formând un film protector.
  • Uleiul de arbore de ceai împiedică potenţialele inflamaţii ale mucoasei şi are acţiune antiseptică.

Cum se foloseşte: Este suficient să folosiţi câţiva stropi puşi în palmă în timpul duşului, pentru igiena dumneavoastră intimă zilnică. Prin folosirea regulată a acestui produs, care are un pH scăzut (pH 4,5), veţi intensifica aciditatea şi umiditatea mucoasei şi veţi face posibilă existenţa unui număr suficient de bacili Doderline (care fac parte din flora bună a vaginului), care au rol de protecţie la femei.Săpunul lichid intim este exclusiv pentru uz extern.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Săpun Lichid pentru Igiena Intimă
Gentle Intimate Wash pH 4,5

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3029

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun Lichid Igienă Intimă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *