Şampon din Plante

preţ catalog: 18.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Şamponul din plante Natural Beauty, pentru îngrijirea părului, reprezintă cel mai important produs cosmetic pentru întreţinerea curăţeniei şi îngrijirea firelor de păr şi a scalpului. Particulele de praf, smogul, deşeurile fine, precum şi sebumul, grăsimea naturală a părului, transpiraţia şi celulele moarte ale pielii capului sunt factori care influenţează formarea de murdărie la nivelul părului. Acest şampon blând se foloseşte regulat pentru spălarea părului, deoarece îi împiedică sau ameliorează vizibil deteriorarea sa.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de brusture (Arctium Lappa) pe care îl conţine şamponul are acţiune antibacteriană şi antiseptică. Pe lângă aceste caracteristici, prin folosirea acestui ulei este intensificată circulaţia sângelui la nivelul pielii capului, părul este hrănit la rădăcină, se combate mătreaţa şi este îngrijită fibra deteriorată.
  • Pantenolul este o vitamină din grupa B (provitamina B5), o componentă esenţială a pielii şi părului. Folosit în formă naturală, normalizează funcţionarea ţesutului epitelial al pielii. Carenţa de această vitamină duce la depigmentarea şi descuamarea pielii. Pantenolul stimluează schimbul de substanţe în sânge, leagă şi menţine apa, astfel redând pielii umiditatea şi catifelarea. Astfel, este redată strălucirea părului Dvs.

Recomandare: Dacă îl veţi folosi în combinaţie cu emulsia uleioasă Natural Beauty, ca mască de păr, pe care o veţi menţine peste noapte, veţi reface total structura părului şi veţi obţine o strălucire vizibilă. Şamponul se poate folosi şi ca gel de duş, ca prim pas al unei îngrijiri blânde a pielii corpului.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Şampon din Plante
Hzpoallergenic Shampoo (pH 5,6)

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3027

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Şampon din Plante”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *