Şampon Hipoalergenic

preţ catalog: 18.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Şamponul Hipoalergenic (pH 5,6) este un produs cosmetic special, pentru întreţinerea şi îngrijirea firelor de păr şi a scalpului. Datorită ingredientelor folosite, acesta stimulează creşterea firelor de păr şi ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare al scalpului. Şamponul Hipoalergenic a fost special creat pentru a reda sănătatea părului şi pentru a stopa căderea acestuia.

Descriere

Particulele de praf, smogul, deşeurile fine, precum şi sebumul, grăsimea naturală a părului, transpiraţia şi celulele moarte ale pielii capului sunt factori care influenţează negativ sănătatea scalpului şi implicit creşterea firelor de păr. Folosit în mod regulat, Şamponul Hipoalergenic împiedică deterioararea firelor de păr şi stimulează creşterea sănătoasă a acestora.

Ingrediente principale:

  • Uleiul de brusture (Arctium Lappa) are acţiune antibacteriană şi antiseptică, intensificată circulaţia sângelui la nivelul pielii capului, părul este hrănit de la rădăcină, combate mătreaţa, este îngrijită fibra deteriorată şi este stimulată creşterea firelor de păr mai viguroase.
  • Uleiul de ricin este cunoscut din timpuri străvechi pentru beneficiile pe care le are pentru părul uman. Mai puţin cunoscute sunt şi proprietăţile antibacteriene, antioxidante şi antiinflamatorii ale uleiului de ricin ce ajută să prevenimă boli precum dermatita seboreică la nivelul scalpului sau ajută la prevenţia în lupta cu alte ciuperci sau paraziţi. În plus, uleiul de ricin poate stimula microcirculaţia sângelui de la nivelul scalpului. Iar acest lucru facilitează fluxul nutrienţilor de la rădăcină către vârf, asigurându-i firului de păr hrănirea şi rezistenţa. Asta îl face mai sănătos şi viguros.
  • Uleiul de porumb îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, stimulând astfel foliculii pentru a produce fire de păr sănătoase și puternice. Vitamina C, conținutul de licopen și diferiți alți antioxidanți prezenți în porumb ajută la întărirea firelor de păr. Luptă eficient împotriva pierderii părului.
  • Pantenolul este o vitamină din grupa B (provitamina B5), o componentă esenţială a pielii şi părului. Folosit în formă naturală, normalizează funcţionarea ţesutului epitelial al pielii. Carenţa aceastei vitamine duce la depigmentarea şi descuamarea pielii. Pantenolul promovează schimbul de substanţe în sânge şi menţine hidratarea scalpului şi a firelor de păr.
  • Micro-zeolitul oferă o curăţare blândă la nivelul scalpului. Acesta ajunge rapid în contact cu epiderma şi ajută la regenerarea accelerată a celulelor.

Şamponul Hipoalergenic este recomandat pentru toate tipurile de păr, în special cel gras sau cu fire deteriorate. Aplicați pe părul ud, masând uşor scalpul. Ulterior clătiți cu apă. Şamponul Hipoalegenic poate fi folosit şi ca gel de duş, ca prim pas al unei îngrijiri blânde a pielii corpului.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Şampon din Plante
Hzpoallergenic Shampoo (pH 5,6)

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3027

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Şampon Hipoalergenic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.