Accelerator Bronz

preţ catalog: 20.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Pentru un bronz rapid, natural şi seducător!

Acceletarorul de bronz este un preparat natural, fiind o combinaţie de uleiuri naturale de nucă de cocos, nuci, şi struguri. Toate aceste substanţe hrănesc şi protejează pielea, ele fiind un aliat în prevenirea uscării pielii care este deseori o consecinţă a arsurilor solare. Beta carotenul care se regăseşte în uleiul de struguri protejează pielea de leziuni oxidative şi accelerează regenerarea pielii deteriorate. Graţie acestui ulei pielea devine elastică şi netedă, fără senzaţia neplăcută de uscăciune.

Imediat după aplicare obţineţi deja o culoare uşor bronzată! În plus faţă de accelerarea bronzului, are un parfum delicat de cocos.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de nucă are un conţinut ridicat de vitamine şi minerale fiind bogat în acizi graşi omega-3 de care corpul nostru are nevoie pentru o funcţionare optimă. Este recomandat celor care îşi doresc o piele netedă, fără riduri şi cu un bronz natural.
  • Uleiul de cocos hidratează în profunzime şi este o sursă bogată de antioxidanţi care neutralizează radicalii liberi şi protejează pielea de efectele îmbătrânirii şi factorilor nocivi de mediu. Este bogat în vitamin E şi de aceea este un foarte bun aliat împotriva arsurilor solare.

Cum se foloseşte: Acceleratorul se absoarbe foarte repede şi se aplică la jumătate de oră după aplicarea unei creme cu factor de protecţie solară sau a Emulsiei uleioase pentru Corp (SV3011). Se recomandă reaplicarea după fiecare duş.

Persoanelor cu pielea foarte deschisă li se recomandă folosirea Acceleratorului în afara intervalul orar cu soare puternic (între 10 a.m. şi 4 p.m.), şi numai după o primă expunere la soare.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Accelerator Bronz
Tan Accelerating Marmalade

Prezentare: flacon 250 ml
Cod Produs: SV3036

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Accelerator Bronz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *