Tonic Reparator

preţ catalog: 28.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Tonic reparator pentru pielea cu impurităţi şi probleme! Primul pas în îngrijirea pielii cu impurităţi şi probleme este utilizarea zilnică a tonicului reparator Natural Beauty. Această compoziţie pe bază de plante, ajută la curăţarea în profunzime a porilor şi previne apariţia proceselor inflamatorii.

Toate ingredientele folosite în prepararea acestui tonic sunt exclusiv naturale ca şi în toate celelalte produse din linia Natural Beauty: extract de echinacea, extract de lemn dulce (licorice), extract de pătlăgină, extract din rădăcină de ghimbir, propolis, extract din frunze de rosmarin, ulei de lavandă, zeolit.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Pătlăgină (Plantago lanceolata) reduce secreţia excesivă de sebum, redă echilibrul natural al pielii şi elimină impurităţile. Pătlăgina este apreciată datorită calităţilor sale terapeutice deosebite: antimicrobiene, emoliente, antiinflamatorii, cicatrizante, astringente. Este indicată în acnee, erupţii, iritaţii cutanate, eczeme, umflături, furuncule, zona zoster.
  • Extractul de ghimbir (Zingiber officinalis) este eficient în eliminarea petele apărute odată cu trecerea anilor şi este indicat de asemenea pentru circulaţie. Are capacitatea de a scoate toxinele din piele, curăţând atât la suprafaţă, cât şi în profunzime.

Cum se foloseşte: Utilizat dimineaţa şi seara, tonicul reparator Natural Beauty are un efect excelent pentru tratarea tenului cu probleme.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Tonic Reparator
Repair Tonic

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3019

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tonic Reparator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *