Tonic Curăţire şi Tonifiere

preţ catalog: 28.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Curăţirea, relaxarea şi împrospătarea pielii! Loţiunea tonică pentru curăţire şi tonifiere, Natural Beauty, curăţă în profunzime şi are un efect astringent asupra porilor dilataţi. De asemenea, împrospătează şi calmează pielea.

Loţiunea tonică este complet naturală şi nu afectează procesele naturale sau tonusul natural al pielii. Faţa, gâtul şi decolteul trebuie curăţate de fiecare dată înainte de aplicarea cremei, într-un proces corect de îngrijire, dimineaţa şi seara.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Gălbenelele (Calendula) acţionează binefăcător la suprafaţa pielii, accelerează circulaţia şi stimulează formarea de noi ţesuturi. Au proprietatea de a menţine pielea hidratată.
  • Sunătoarea (Hypericum Perforatum), printre multe substan-ţe valoroase, conţine tanin şi hidrocarburi. Calmează glandele sebacee hiperactive, fără a afecta echilibrul pielii. Are însuşirea unică de a îngriji pielea din interior. Sunătoarea înnoieşte straturile deteriorate de la suprafaţă şi este eficientă în curăţarea pielii cu probleme.
  • Uleiul esenţial de lavandă (Lavandula Angustifolia) se foloseşte nu numai pentru mirosul frumos, ci şi pentru acţiunea sa de calmare profundă.
  • Zeolitul acţionează în profunzime, pentru curăţarea şi detoxifierea tenului.

Cum se foloseşte: Frumuseţea nu e ceva care începe dimineaţa şi se termină seara… Ritualul dumneavoastră cosmetic, da. Începeţi-vă ziua cu incitare şi încheiaţi-o cu relaxare. Aplicaţi loţiunea tonică pe un tampon de vată şi curăţaţi faţa cu mişcări uşoare, circulare.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Tonic pentru Curăţire şi Tonifiere
Clean and Tone Tonic

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3006

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tonic Curăţire şi Tonifiere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *