Ser Hidratant Anti-Rid

preţ catalog: 44.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Îngrijirea specială este ca înţelepciunea şi bunătatea…

Serul Hidratant Anti-Rid Natural Beauty asigură nevoile speciale ale pielii, care va căpăta un aspect mai tânăr, mai gingaş şi mai suplu. Serul asigură o hidratare excelentă în timpul zilei şi al nopţii. Este excelent ca bază pentru celelalte creme (crema de zi, crema de noapte, crema regeneratoare sau crema anti-rid).

Serul este un preparat special deoarece conţine alga wakame, bogată în proteine, aminoacizi şi vitamine – redă elasticitatea pielii, regenerează celulele şi astfel, încetineşte îmbătrânirea pielii.

Serul Hidratant Anti-Rid Natural Beauty are efect puternic de hidratare şi revitalizează pielea. Combinaţia perfectă pentru o piele tânără, impunătoare şi rezistentă.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Alga marină wakame (Undaria Pinnatifida) este bogată în proteine, aminoacizi şi vitamine care regenerează celulele pielii, iar ridurile se netezesc vizibil.
  • Uleiul de morcov (Daucus Carota) este bogat în beta-caroten, minerale şi vitaminele A şi E. Este excelent pentru tratarea pielii mature. Tonifică pielea, o hidratează şi o hrăneşte.

Cum se foloseşte: Aplicaţi serul cu mişcări circulare uşoare, pe pielea curăţată în prealabil. După aplicare, trebuie să aşteptaţi câteva momente înainte de a aplica crema.

 

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Ser Hidratant Anti-Rid
Anti Aging Hydrating Serum

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3005

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser Hidratant Anti-Rid”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *