Ser Hidratant Anti-Rid

46.00 

Datorită substanţelor atent selectate, Serul Hidratant Antirid acţionează sinergic pentru a elimina ridurile, stimulează metabolismul celular al pielii, care va căpăta un aspect tânăr şi suplu. Oferă o hidratare excelentă atât în timpul zilei cât şi pe timpul nopţii. ]n scurt timp, tenul va căpăta strălucire şi prospeţime.

Descriere

Pentru a ne bucura de un ten frumos şi sănătos este necesar să avem un ritual de îngrijire atent planificat. În momentul în care pielea nu mai este hidratată în mod corespunzator, nu doar că apare aspectul tern nedorit, ci încep să se formeze riduri. Pentru diminuarea şi prevenirea lor, este indicat Serul Hidratant Antirid conceput din ingrediente intens nutritive, care pătrund profund în ţesut şi stimulează producţia de colagen.

Ingrediente principale:

  • Alga marină wakame (Undaria Pinnatifida) este bogată în proteine, aminoacizi şi vitamine care regenerează celulele pielii, iar ridurile se netezesc vizibil. Extrasul de alge previne îmbătrânirea pielii prin stimularea producerii de colagen. Are un efect pozitiv asupra stării celulelor pielii şi le protejează de impactul negativ asupra mediului cum ar fi radiaţiile UV.
  • Uleiul de morcov (Daucus Carota) este bogat în beta-caroten şi antioxidanţi, fiind un bun protector pentru piele, favorizând vindecarea acesteia prin creşterea de celule. Este excelent pentru hrănirea pielii mature, încetinind apariţia semnelor de îmbătrânire. Tonifică şi redă elasticitate, strălucire tenului. Totodată, calmează tenurile iritate.
  • Uleiul de susan (Sesamum) conţine antioxidanţi naturali şi este benefic pentru protejarea împotriva radicalilor liberi. Este un ingredient cosmetic natural, de întinerire. Netezeşte şi strânge pielea, conferă netezime şi elasticitate şi elimină ridurile fine. Are un efect pozitiv asupra pielii uscate şi a pielii sensibile.
  • Micro-zeolitul are o acţiune antioxidativă, de detoxifiere şi de stimulare imunitară asupra pielii. Ajunge rapid în contact cu epiderma şi ajută la regenerarea accelerată a celulelor.

Serul Hidratant Antirid este indicat tenului matur, în mod special. Aplicaţi serul cu mişcari circulare uşoare, pe pielea curăţată în prealabil. După aplicare, asteptaţi câteva momente până intră în piele. Vă recomandăm să continuaţi cu Crema Antirid.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Ser Hidratant Anti-Rid
Anti Aging Hydrating Serum

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3005

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser Hidratant Anti-Rid”

Adresa ta de email nu va fi publicată.