SER FACIAL CU PEPTIDE

preţ catalog: 40.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

O formulă unică pentru tenul tău!

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ai nevoie de peptide, răspunsul e simplu: aceste ingrediente preţioase ajută pielea să rămână puternică şi fermă, prelungindu-i elasticitatea pentru cât mai mult timp.

Serumul cu peptide este unul din cele mai importante produse din colecția noastră de formule unice și specializate, fiind ușor de integrat în orice rutină, benefic pentru oricine dorește să prevină și să reducă semnele de îmbătrânire a pielii.

Descriere

Peptidele reprezintă cea mai recentă şi mai importantă descoperire legată de îngrijirea pielii. Ele sunt lanțuri de aminoacizi care acționează ca „blocuri de construcție” pentru proteine cum ar fi colagen, elastină și keratină, proteine care definesc textura pielii, rezistența barierei naturale a acesteia. Atunci când sunt aplicate pe piele, peptidele determină celulele să producă colagen nou și elastină, revitalizează aspectul tern al pielii şi uniformizează culoarea, astfel încât tenul să aibă un aspect mai tânăr.

Datorita abilităţii lor de a întări proteinele naturale din piele, peptidele sunt ingrediente anti-îmbătrânire puternice, de care orice femeie are nevoie, mai ales după vârsta de 35 de ani.

Acidul hialuronic, unul dintre cele mai folosite ingrediente în produsele cosmetice de îngrijire, hidratează în profunzime şi menţine pielea hidratată. Acidul hialuronic umple ridurile fine cauzate de deshidratare şi ajută astfel pielea să se regenereze mai rapid.

Serumul cu peptide reduce aspectul ridurilor și acidul hialuronic stimulează producția de colagen, îmbunătățeste fermitatea și rezistența pielii la daunele cauzate de mediul extern, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, reduce apariția semnelor de îmbătrânire, stimulează reînnoirea celulară şi revitalizarea pielii.

Peptidele sunt ingrediente sensibile care trebuie depozitate corect pentru a avea efecte benefice asupra pielii. Acestea trebuie să vină în ambalaje care protejează de lumină şi aer, în recipiente opace cu pompă sau pipetă. Aplicați serumul pe tenul curat, înainte de aplicarea cremei.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Ser Facial cu Peptide
Peptide Serum

Prezentare: flacon 30 ml
Cod Produs: SV3043

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SER FACIAL CU PEPTIDE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *