Săpun Antibacterian Sano-Nano

20.00 

Săpunul Antibacterian Sano-Nano conţine nano particule de argint cu o puritate maximă de 99,99%, cu beneficii extraordinare pentru sănătate şi frumuseţe. Se ştie că argintul este un antibiotic natural. Argintul este, de asemenea, recunoscut pentru refacerea şi regenerarea pielii. Atenuează ridurile, redă fermitatea pielii.

Datorită procesului de prelucrare, Sano-Nano durează, cel puţin, de 2 ori mai mult decât orice alt săpun. Descoperiţi-l şi dvs,!

Descriere

Argintul este recunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene şi antimicrobiene. Peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite au fost distruși în câteva minute după expunerea la cantități mici de argint. Săpunul Sano – Nano este un produs antibacterial perfect, oferind o protecţie de lungă durată, chiar şi după actul spălării.

De asemenea, argintul este benefic pentru refacerea şi regenerarea pielii. Atenuează ridurile şi redă fermitatea pielii, îndepărtează celulele moarte şi conferă elasticitate acesteia. Pentru efecte maxime, folosiţi săpunul printr-un masaj bun pe zona dorită, pe faţă sau corp, până obţineţi o spumă bogată. Lăsaţi spuma pe faţă sau corp timp de câteva minute, pentru ca nano-particulele de argint să fie absorbite în piele şi apoi clătiţi uşor cu apă călduţă. Răsfăţaţi-vă cu un masaj pe faţă sau pe tot corpul cu efect de lungă durată. După clătire, pielea rămâne hidratată şi devine mai netedă, mai tânără.

Săpunul Sano-Nano este pefect şi pentru persoanele cu ten sensibil. Acele persoane care au avut întodeauna probleme cu tenul lor, vor aprecia cel mai mult acest săpun.

Este recomandată folosirea lui în acneea juvenilă; curăţă profund şi protejează tenul tinerilor. Se recomandă folosirea săpunului în combinaţie cu Detoxamin Skin Powder şi Detoxamin Basic Capsule intern.

Este recomandată folosirea săpunului Sano-Nano în toate afecţiunile dermatologice pentru curăţarea în prealabil a zonei respective. Pentru orice afecţiuni(răni, arsuri, dermatite, escare, etc.) la nivelul pielii folosiţi săpunul împreună cu Detoxamin Skin Powder.

Are efecte pozitive şi pentru după bărbierit. Elimină efectele nedorite de roşeaţă, mâncărimi, furnicături.

Datorită componentelor sale naturale este foarte îndrăgit şi de mămici. Este perfect petru pielea bebeluşilor, în special pentru zonele iritabile din zona scutecului. Menţine echilibrul delicat al pielii. Pentru iritaţiile din această zonă folosiţi împreună cu Detoxamin Skin Powder.

Aplicare: Lăsaţi spuma săpunului pe zona dorită până se usucă, apoi clătiţi cu apă călduţă. Sano-Nano are o durată de folosire de 3 ori mai mare, faţă de orice alt săpun.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Săpun Antibacterian Sano-Nano
Antibacterial Soap Sano-Nano

Cod Produs: SV3030

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun Antibacterian Sano-Nano”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *