Cremă Reparatoare

preţ catalog: 42.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Crema Reparatoare Natural Beauty este recomandată pentru tenul iritat, cu probleme. Se recomandă aplicarea acesteia în fiecare zi, dimineaţa şi seara. Acestă cremă conţine plante şi produse apicole naturale care au rezultate excelente pentru remedierea profundă a tenului cu probleme, fără a afecta glandele din ţesutul subcutanat.

Crema reparatoare are rezultate foarte bune atât în acneea vulgară, care apare în adolescenţă, cât şi în cea rozacee, vizibilă după 40 de ani.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Propolisul este considerat de specialişti a fi un excelent “medicament”, un antibiotic natural – chiar cel mai bun!  Propolisul are proprietăţi antivirale şi antiseptice. Este indicat în prevenirea şi/sau eliminarea acneei. Propolisul curăţă porii, echilibrează pielea şi previne inflamaţia.
  • Rozmarinul (Rosmarinus officinalis) este recomandat în primul rând pentru îngrijirea tenului gras, pentru că are un efect extrem de benefic în reglarea glandelor sebacee. Este recomandat astfel în tratamentul acneei. Intensifică circulaţia sângelui, elimină toxinele şi acumularea de apă din ţesut. Efectele terapeutice ale rozamarinului sunt multiple: analgezic, antiseptic, antiinflamator, antiviral, tonic, astringent, reglează secreţia de sebum, purifiant, curăţă porii, antioxidant.
  • Zeolitul acţionează în profunzime, pentru curăţarea şi detoxifierea tenului.

Cum se foloseşte: Dimineaţa, spălaţi-vă pe faţă, clătiţi cu apă călduţă şi aplicaţi Crema Reparatoare. Aşteptaţi 10 minute pentru ca Repair Cream să intre în piele. Seara, urmaţi acelaşi ritual.

Recomandare: După aplicarea unui strat foarte subţire de Cremă Reparatoare, aplicaţi pudra pentru Uz Extern din linia Detoxamin, pe toată faţa (în cazul unei ten cu probleme, acneic) sau doar unde este necesar (pe petele roşii – pentru un ten iritat).

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă Reparatoare
Repair Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3018

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă Reparatoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *