Cremă Regeneratoare

preţ catalog: 42.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Un lux simplu, pentru regenerare intensivă, 24 de ore pe zi!

Regenerare completă pentru pielea obosită şi lipsită de vitalitate. Crema regeneratoare Natural Beauty este creată pentru pielea cu impurităţi, obosită şi în general pentru pielea cu probleme. In astfel de cazuri, se foloseşte pentru îngrijirea zilnică, în locul cremei de zi.

Deşi crema regeneratoare este creată în special pentru pielea cu probleme, se recomandă folosirea ei din când în când, ca îngrijire de zi specială, şi pentru pielea normală. Datorită compoziţiei complet naturale, crema nu are restricţii de utilizare.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Mineralul micronizat Zeolit stimulează regenerarea celulelor şi transferul rapid de substanţe, astfel încât aprovizionează celulele şi ţesuturile cu energia necesară. Actioneaza imediat ca detoxifiant puternic si antioxidant.
  • Uleiul de măsline (Olea Europea) este bogat în vitamine, betacaroten şi antioxidanţi, împrospătând, hrănind şi regenerând pielea.
  • Lemnul dulce (Glycyrrhiza Glabra) are acţiune antiseptică şi antibacteriană.

Cum se foloseşte: Crema Regenratoare Natural Beauty se aplică pe pielea curăţată în prealabil cu loţiune tonică. Crema este bogată în substanţe active şi conţine o concentraţie mai mare de zeolit, care este un detoxifiant şi un antioxidant puternic. Pe lângă crema regeneratoare, folosiţi şi crema de noapte pentru îngrijirea de noapte.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă Regeneratoare
Regenerative Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3004

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă Regeneratoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *