Cremă Regeneratoare

preţ catalog: 42.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Crema Regeneratoare este creată pentru pielea cu impurităţi, obosită şi în general pentru pielea cu probleme. Datorită compoziţiei complet naturale, crema nu are restricţii de utilizare. Este bogată în substanţe active, conţine o concentraţie mare de zeolit, acţionând ca un detoxifiant şi un antioxidant puternic.

Descriere

Crema Regeneratoare vine în întâmpinarea nevoilor individuale ale pielii dvs. pe parcursul întregii zile. Are un efect calmant şi combate iritarea pielii. Restabileşte nivelul natural de hidratare al acesteia, măreşte capacitatea epidermei de a reţine umiditatea şi previne formarea radicalilor liberi. Crema Regeneratoare, oferă zilnic o doză de prospeţime şi menţine frumuseţea tinerească a pielii. Ideală pentru îngrijirea tenului cu probleme şi nu numai!

Ingrediente principale:

  • Extractul de orez întinereşte pielea feţei, care devine netedă, fină, tonifiată. În plus, tot cu ajutorul acestuia, petele de pe chip se atenuează până dispar complet. Diminuează ridurile şi semnele de oboseală, lăsând pielea moale şi strălucitoare.
  • Uleiul de măsline (Olea europea) este emolient și nutritiv, hrănește pielea în profunzime, echilibrează sistemul natural de hidratare al pielii, antioxidant, protejează împotriva acțiunii nefaste a radicalilor liberi și reduce efectele îmbătrânirii, ușor antiinflamator și reparator, calmant, reduce roșeața și iritațiile, foarte blând, este bine tolerat și de pielea cea mai sensibilă.
  • Untul de cacao este emolient, nutritiv, reparator, antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire cutanată, ajută la regenerarea filmului hidrolipidic al pielii, întărește bariera protectoare proprie pielii, prevenind deshidratarea, întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.
  • Uleiul de susan (Sesamum indicum) este bogat în zinc, unul dintre cele mai importante minerale pentru piele. Previne îmbătrânirea pielii, îi menţine elasticitatea şi fineţea, acţionând totodată şi ca un filtru solar.
  • Extractul de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) este un antiinflamator puternic, un bun antibacterian şi regenerator cutanat, calmant, antioxidant, combate semnele îmbătrânirii pielii, uniformizează şi iluminează tenul.
  • Micro-zeolitul stimulează regenerarea celulară şi transferul rapid de substanţe, astfel încât aprovizionează celulele şi ţesuturile cu energia necesară. Acţionează imediat ca detoxifiant puternic şi antioxidant. Acesta ajunge rapid în contact cu epiderma şi ajută la regenerarea accelerată a celulelor.

Crema Regeneratoare se recomandă pentru regenerarea pielii. Este utilă în special pentru pielea cu impurităţi, în general pentru pielea cu probleme. În astfel de cazuri, se foloseşte pentru îngrijirea zilnică, în locul Cremei de Zi.

Aplicaţi seara, pe tenul curat, cu mişcări circulare.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă Regeneratoare
Regenerative Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3004

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă Regeneratoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.