Cremă de Zi

preţ catalog: 38.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Protecţie şi îngrijire totală pe toată durata zilei! Apa nu se menţine mult timp pe piele, astfel că pierderile de umiditate trebuie compensate printr-o cremă de zi care conţine substanţe menite să îmbunătăţească hidratarea.

Crema de zi Natural Beauty este creată pentru a proteja şi a îngriji pielea pe durata întregii zile. Este uşoară şi se absoarbe repede, fiind ideală ca bază pentru machiaj.

Crema de zi Natural Beauty este foarte activă (este posibil să simţiţi uşoare furnicături şi înroşirea pielii), foarte bogată în plante care stimulează circulaţia la nivelul pielii şi astfel, intensifică transferul de substanţe. Important este că înroşirea nu este produsă de substanţe chimice, astfel de substanţe nu sunt conţinute în preparatele noastre cosmetice!

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de germeni de grâu (Triticum Vulgare) este una dintre cele mai mari surse naturale de vitamina E, dar este şi un unguent natural, care are calitatea de a menţine umiditatea în interiorul pielii pe o perioadă lungă. De asemenea, este un antioxidant natural binecunoscut, care încetineşte procesul de îmbătrânire.
  • Uleiul de buvardia (Ternifolia) se absoarbe extrem de uşor şi rapid, este bogat în vitamina A, care regenerează celulele şi fortifică sistemul imunitar, precum şi în vitamina E, care încetineşte procesul de îmbătrânire. Uleiul de buvardia este foarte eficient şi în protecţia împotriva radiaţiilor UVA şi UVB.

Cum se foloseşte: Crema de zi Natural Beauty se foloseşte pentru toate tipurile de piele. Se poate aplica independent sau după aplicarea serului hidratant anti-rid.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă de Zi
Day Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3001

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de Zi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *