Cremă de Noapte

preţ catalog: 40.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Pentru un ten rafinat, hrănit în profunzime!

Crema de noapte este un fel de „must-have”. În timpul nopţii, metabolismul pielii este de până la 8 ori mai rapid decât în timpul zilei, astfel că este foarte important să asigurăm pielii suficiente substanţe naturale şi hrănitoare, pentru ca, dimineaţa, aceasta să strălucească revigorată şi proaspătă.

Crema de noapte Natural Beauty este o cremă complet naturală, foarte hrănitoare, şi ca atare, un cadou special pentru tenul Dvs. În fiecare seară, un ritual pe care nu îl vede nimeni; în fiecare zi o strălucire pe care toată lumea o observă.

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de sâmburi de caise (Prunus Armeniaca) îngrjieşte perfect pielea deshidratată, fără vlagă, obosită şi lipsită de vitalitate. Face pielea mai fină, reînnoieşte celulele, menţine hidratarea şi stimulează transferul de substanţe.
  • Uleiul de luminiţă de noapte conţine acizi graşi esenţiali, care reglementează secreţia glandelor sebacee, stimulează transferul de substanţe şi redau elasticitatea pielii.
  • Ciuboţica – cucului (primula Officinalis) – efectele sale medicinale sunt bine cunoscute. Indienii nord – americani  foloseau acest remediu natural pentru a vindeca rănile, a calma probleme de piele. Conform testelor clinice extractul de ciuboţica cucului încetineşte îmbătrânirea pielii si îi conferă volum.

Cum se foloseşte: Crema de noapte se aplică pe faţă, dar şi pe pleoape, pe gât şi pe decolteu. Ar fi ideal să se dedice acestei operaţiuni cam 1-2 minute şi să se maseze crema cu mişcări uşoare, circulare.

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă de Noapte
Night Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3002

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de Noapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *