Cremă Anti-Rid

preţ catalog: 42.00 

Poti avea -40% reducere. Află cum

Să se mire toţi…

Crema anti-rid Natural Beauty este creată pentru a împiedica apariţia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente. Se recomandă folosirea acesteia după vârsta de treizeci de ani. Se foloseşte în combinaţie cu crema de zi şi/sau cea de noapte.

Preparatele din linia Natural Beauty sunt naturale, sigure, astfel că vă puteţi acorda acest răsfăţ! Pentru o piele care nu dă semne de îmbătrânire!

Descriere

Ingrediente principale:

  • Uleiul de germeni de grâu (Triticum Vulgare) este bogat în hidrocarburi, proteine, lipide şi hormoni. De asemenea, conţine şi o mare cantitate de vitamina A pentru creştere, B1 pentru intensificarea circulaţiei, B2 pentru accelerarea transferului de substanţe, C pentru generarea sângelui, precum şi vitaminele B3, B6, D şi E. Toate aceste substanţe hrănesc pielea, care arată îngrijită şi strălucitoare. Uleiul de germeni de grâu este şi un antioxidant puternic.
  • Uleiul de măceşe (Rosa Canina) conţine acizi graşi esenţiali, vitamine şi minerale care influenţează pozitiv regenerarea pielii, mai ales regenerarea pielii îmbătrânite înainte de vreme.
  • Uleiul de susan (Sesamum) conferă supleţe pielii la suprafaţă şi o hrăneşte.

Cum se foloseşte: Se aplică pe zonele unde pielea este foarte subţire şi sensibilă (în jurul ochilor, în jurul gurii, pe gât şi pe decolteu). Acordaţi o atenţie deosebită îngrijirii gâtului, deoarece în această zonă pielea este deosebit de subţire şi are nevoie de îngrijiri suplimentare.

Recomandare: Dacă folosiţi şi serul anti-rid, aplicaţi-l înainte de aplicarea cremei.

 

Detalii Produs

Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Cremă Anti-Rid
Anti Aging Cream

Prezentare: flacon 50 ml
Cod Produs: SV3015

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă Anti-Rid”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *