Osteo D3 60 tablete

40.00

Pentru cei care doresc să aibă oase puternice şi să prevină apariţia osteoporozei, vă prezentăm OSTEO D3, un produs premium, pe bază de calciu şi vitamina D, prelucrat prin nanotehnologie! Formula unică a Osteo D3 este adaptată la cerinţele speciale ale corpului dumneavoastră. Compoziţia acestuia corespunde cu cele mai recente recomandări ştiinţifice cu privire la aportul de vitamina D şi calciu. Osteo D3, comprimate filmate, nu conţine zahăr, lactoză sau gluten.

OSTEO D3 se administrează, cu precădere, pentru tratarea osteoporozei, dar consumul acestuia este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu mineralizarea oaselor.

Stoc epuizat

Descriere

Chiar dacă nu figurează printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afecţiune de temut. Vestea bună este că osteoporoza este o boală tratabilă, dar mai ales prevenibilă. Numele bolii provine din latină şi înseamnă „os poros”. Osteoporoza este supranumită şi „hoţul tăcut” pentru că poate slăbi oasele timp de ani de zile fără să fie detectată.

Ţesutul osos este un ţesut viu, în care are loc permanent atât depunere de os, cât şi pierdere de os. După vârsta de 35 de ani, pierderea de os depăşeşte depunerea. Când acest proces este accelerat, oasele devin tot mai fragile (chiar dacă la exterior pot părea solide) şi structura lor se aseamănă tot mai mult cu a unui burete cu găuri mari în interior.

Osteoporoza se formează la femeile cu o menopauză prematură şi la femeile aflate la menopauză, la cei cu un istoric familial de osteoporoză, la cei cu constituţie fizică slabă. Osteoporoza poate apărea, de asemenea, ca urmare a unei bolii a glandei tiroide, sau ca urmare a utilizării prelungite a unui tratament cu anti-inflamatoare (de ex: diprophos), corticosteroizi, anti-epileptice şi sedative, pre-cum şi din cauza utilizării excesive de cafea, tutun, alcool şi lipsă de activitate fizică.

OSTEO D3 este un supliment alimentar sub formă de comprimate filmate care întruneşte cele mai recente recomandări ştiinţifice cu privire la aportul de vitamina D şi calciu. Acesta nu conţine zahăr, lactoză sau gluten. OSTEO D3 se administrează, cu precădere, pentru tratarea osteoporozei, dar consumul acestuia este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu mineralizarea oaselor.

Mod de întrebuinţare: Doza recomandată pentru fiecare femeie de peste 35 de ani este de 1 comprimat pe zi şi în mod continuu, fără întrerupere. Înghiţiţi comprimatele cu un pahar de apă, fără a fi mestecate.

Detalii Produs

Linia Detoxamin Osteo D3 Cod produs: DT-010 Prezentare: flacon 60 comprimate filmate Ingrediente pentru un comprimat: Calciu (carbonat de calciu) - 500 mg Vitamina D - 5 μg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Osteo D3 60 tablete

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *