Detoxamin 200 gr Pudră Uz Intern

66.00

Produs medical natural CE 0477.
100% zeolit clinoptilolit, prelucrat printr-o tehnologie patentată

Detoxamin Basic Capsule conţine singurul zeolit certificat pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta substanţele toxice direct din tractul gastro-intestinal și de a le elimina din corp prin mijloace naturale, fără a împovăra metabolismul. Prin efectul său principal de legare şi eliminare a poluanţilor din tractul gastro intestinal, Detoxamin contribuie semnificativ la dobândirea şi menținerea sănătății.

Descriere

Aproape că nu există nimic mai bun pe care să-l faci pentru organismul tău, decât eliminarea de toxine!

Din păcate în ziua de azi, numărul tot mai mare de toxine, metale grele, pesticide, substanţe chimice acumulate în organism din alimente (inclusiv legume şi fructe), substanţe chimice din medicamente, alcool, ţigări, aerul poluat etc, ne influenţează în mod negativ imunitatea/sănătatea.

Azi, mai mult ca oricând, este nevoie de o curăţare a toxinelor în fiecare zi.

Detoxamin Basic Farina este certificat ca produs medical natural, realizat printr-o tehnologie unică, patentată, de prelucrare, purificare şi activare, care conţine 100% zeolit, de calitate farmaceutică, cu efecte dovedite clinic, fără a avea efecte secundare sau contraindicaţii.

Este recomandată utilizarea Detoxamin Basic Farina minim 12 săptămâni (3 luni) sau atât timp cât apar stresuri fizice recurente. Regularitatea utilizării influenţează eficacitatea, în timp ce întreruperile o pot reduce la minimum.

Ce este foarte interesant este ca Detoxamin pare să elimine toxinele într-o anumită ordine. Mai întâi elimină metalele grele în primele săptămâni, apoi elimină toxinele de prioritate secundară, inclusiv pesticidele, erbicidele şi alte substanţe chimice nocive.

Domenii de aplicare:

– elimină eficient metalele grele şi toate tipurile de toxine (pesticide, erbicide, aditivi alimentari);
– elimină reziduurile toxice în timpul sau în urma tratamentelor cu antibiotice, antiinflamatoare, chimioterapie;
– creşte imunitatea organismului;
– consolidează şi fortifică peretele intestinal;
– elimină stresul oxidativ (radicali liberi);
– reduce nivelul acidităţii din organism;
– excelent însoţitor în tratamentul multor afecţiuni: boli inflamatorii intestinale (boala Chron, colita ulcerativă), colon iritabil, boli ale ficatului (de ex. hepatita B, C), diabet, artrită, cancer – inhibă dezvoltarea celulelor maligne şi declanşează apoptoza celulelor canceroase;
– susţinător indispensabil în terapiile invazive (chimioterapie, radioterapie);
– infertilitate, autism – afecţiuni care sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism;
– cure de slăbire;
– pentru sportivii de performanţă (reduce nivelul acidului lactic, îmbunătăţeşte performanţele).

Administrare:

Prevenţie/Detoxifiere: ½ linguriţă pulbere de 3 ori/zi, amestecată în apă, în timpul meselor.

În diverse afecţiuni concetraţia de Detoxamin trebuie să fie mai mare: 1 linguriţă pulbere de 3 ori/zi. Se recomandă o distanţă de 2 ore între Detoxamin şi alte medicamente.

În cazul terapiilor invazive (de ex. radio/chimioterapie), se opreşte administrarea Detoxaminului cu 2 zile înainte de începerea terapiei şi se reia administrarea după 2 zile de la terminarea şedinţei de terapie.

Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asiguraţi-vă că există un aport suficient de lichide în ceea ce privește raţia zilnică (2-3 litri/zi).

Detalii Produs

Detoxamin Pudră Uz Intern Cod produs: DT-001 Prezentare: flacon 200 g Ingrediente: 100% Zeolit PMA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detoxamin 200 gr Pudră Uz Intern”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *