NATURAL BEAUTY COSMETICS,
o viziune unică asupra frumuseţii, sănătăţii şi naturaleţii.

Natural Beauty Cosmetics este o linie de produse complet naturală pentru sănătate şi frumuseţe, pe bază de zeolit, plante şi uleiuri din plante, care corespund chiar şi celor mai pretenţioase necesităţi ale pielii noastre.

Omul este o parte indispensabilă a naturii. De-a lungul timpului, am încercat să dovedim că suntem mai deştepţi decât natura sau, măcar, că suntem partea ei mai bună. În sfârşit, am ajuns cu toţii la concluzia că natura ne este necesară nouă chiar mai mult decât îi suntem noi necesari ei.

Pielea este cel mai mare organ al omului; ca atare, ea face legătura între corpul nostru şi mediul în care trăim. Cu toate acestea, pielea, ca orice alt organ al omului, are nişte mecanisme care trebuie stimulate, nu îngreunate prin folosirea unor substanţe pe care corpul şi pielea le recunosc ca fiind „gunoaie”.

În toate produsele cosmetice standard sau de lux, pe lângă 10-15% materiale folositoare există substanţe chimice pe care corpul nostru le recunoaşte ca fiind „gunoi”, care împovărează corpul şi creează o masă dificil de eliminat din corp. Acest, „gunoi” se acumulează în orga-nism şi cauzează ceea ce numim boală. Efectele rapide, instantanee de reducere a ridurilor sunt un bun exemplu de situaţie în care, printr-un sistem de şoc, se obţine un efect momentan, în timp ce efectele pe termen lung sunt aspectul uscat, tras, îmbătrânit, cutat şi neînsufleţit al pielii.

Ştiaţi că tot ceea ce aplicăm pe piele ajunge în fluxul sanguin în decurs de 6 minute? Adică, într-un mod indirect, produsele cosmetice se consumă ca nişte alimente. Oare aţi putea să mâncaţi cremele pe care le cumpăraţi? V-aţi gândit vreodată în felul acesta?

Citiţi eticheta de pe spatele produselor cosmetice (standard sau de lux) şi o să vedeţi că de fapt, produsul care îşi face reclamă ca fiind complet natural, conţine în proporţie de 85-90%: substanţe toxice, sintetice, chimice - cancerigene: emulgatori chimici, parfum, conservanţi, coloranţi, agenţi de omogenizare, parabeni, dioxină (substanţă care albeşte crema - care este o substanţă extrem de periculoasă) etc.

Propilenul, care se găseşte în majoritatea produselor hidratante, provoacă schimbări la nivelul ficatului şi dăunează rinichilor. Dioxina şi Dioxanul care intră chiar şi în compoziţia unor produse pentru copii, este o substanţă cancerigenă, toxică. Glicerina extrage umiditatea din straturile inferioare ale pielii, astfel accelerând procesul de îmbătrânire. Parabenii - apar pe etichetă sub diverse denumiri: propyl/methyl / isobutyl / butyl / ethyl parabeni. Aceste substanţe cancerigene, se găsesc din belşug în compoziţia diferitelor produse cosmetice. Din păcate, parabenii au capacitatea de a traversa bariera pielii şi astfel ajung foarte uşor în sistemul circulator.

Un grup de cercetători britanici, de la Universitatea Reading, a descoperit aceste chimicale în ţesutul tumoral provenit de la 40 de femei diagnosticate cu cancer de sân. S-a dovedit că până şi o cantitate mică de substanţe chimice aplicată pe piele are o influenţă negativă asupra celulelor creierului.

FDA (Agenţia de stat pentru alimente şi medicamente din Statele Unite) deţine în jur de 30.000 de documente referitoare la afecţiunile clinice provocate de folosirea produselor cosmetice. Rapoartele spun că peste 125 de compuşi pe care le conţin diferite produse cosmetice şi care se întrebuinţează zilnic sunt cancerigeni, au efecte negative asupra sistemului nostru nervos şi asupra organelor sau provoacă probleme în timpul sarcinii. Oamenii iau de bun faptul că produsele pe care le folosesc sunt sigure. Însă, de cele mai multe ori, această încredere este nejustificată...

Există mai multe tipuri de piele, de exemplu, pielea grasă (mai groasă) şi pielea uscată (mai subţire). Dacă avem de a face cu o piele grasă, aceasta înseamnă că glandele sebacee sunt prea active şi produc prea multă grăsime. S-a împământenit credinţa că persoanele care au pielea grasă ar trebui să folosească produse cosmetice fără uleiuri sau alte grăsimi (oil-free). Acest lucru este total eronat, pentru că, folosind creme care impiedică funcţionarea glandelor sebacee, acestea încep să fie şi mai active şi să producă grăsimi în exces, pentru a compensa ceea ce nu primesc. Astfel, pielea ajunge la un dezechilibru şi îşi pierde prospeţimea şi sănătatea. Ca urmare, toate tipurile de piele au nevoie de o hidratare şi de îngrijire corectă, cu uleiuri, pentru a echilibra activitatea insuficientă sau exagerată a glandelor sebacee.

Prin folosirea de produse cosmetice complet naturale, cu vremea, pielea îşi va redezvolta capacitatea de a îşi echilibra propriile procese metabolice şi va începe să se regenereze singură. Astfel, se stimulează funcţionarea normală a epidermei şi a glandelor sebacee, iar în cele din urmă se obţine o piele sănătoasă şi frumoasă, adică o piele cu un aspect întinerit.

În acest sens, după ani lungi de cercetări şi experimente am reuşit să creăm o linie de produse complet naturale pentru sănătate şi frumuseţe, Natural Beauty - o viziune asupra frumuseţii, sănătăţii şi naturaleţii. O linie de produse complet naturale, pe bază de Micro-zeolit, plante şi uleiuri din plante, care corespund chiar şi celor mai pretenţioase necesităţi ale pielii noastre.

Un prooroc cunoscut a proorocit că în secolul XXI va apărea o piatră care va fi leac pentru multe boli. Oare să fie aceasta Zeolitul? Cercetările moderne recente au arătat proprietăţile extraordinare ale acestui mineral. Proprietatea de bază este detoxifierea. Pentru a face curat într-o cameră, întâi aspirăm apoi deschidem fereastra. La fel se face o curăţire excelentă a pielii pentru a lăsa elementele extrem de valoroase ale plantelor să fie absor-bite de piele.

Plantele reprezintă o sursă bogată de vitamine, oligoelemente, carbohidraţi, lipide, proteine, enzime, hormoni, antioxidanţi, biostimulatori, iar pe de altă parte, ele sunt o comoară de minerale, dintre care cele mai importante sunt sodiul, potasiul, calciul, magneziul, iodul, bromul, clorul, sulful, cuprul, fierul, etc. Pielea absoarbe foarte bine substanţele bogate provenite din plante.

Ne dorim să vă bucuraţi de fiecare nouă zi, ştiind că frumuseţea Dumneavoastră a contat cel mai mult pentru noi. Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty... Descoperiţi-le şi Dumneavoastră!