Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Strălucirea cristalelor cubic zirconia, aspectul deosebit și eleganța modernă a acestui inel, realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, sunt pur și simplu încântătoare. Un inel în trend care emană farmec, pe care îl puteți combina cu orice tip de bijuterie pe argint!

Nu a fost votat 78.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur roz, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Compus dintr-o înşiruire de elemente circulare din oţel inoxidabil, acest inel se evidenţiază prin eleganţa sa. Cristalele de zirconiu cubic alături de suprafaţa lucioasă placată cu aur roz sporesc farmecul acestui inel deosebit.

Nu a fost votat 88.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur
Inel Energetix, magnetic, aur
Inel

Nuanţa elegantă de aur alături de designul decupat transformă acest inel într-o bijuterie deosebită, extrem de actuală. Partea de sus a inelului placat prin ionizare cu aur, a fost realizată cu decupaje mari în timp ce partea de jos rămâne închisă. Un aspect ingenios evidenţiat şi prin designul amplu.

Nu a fost votat 68.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur
Inel
Inel

Oțelul inoxidabil cu finisaj lucios și fațeta placată prin ionizare cu aur dau acestui inel o tonalitate bicoloră foarte actuală. Secțiunea superioară cu finisaj mat a inelului creează un contrast deosebit faţă de finisajul lucios, de înaltă calitate al oţelului inoxidabil. Conceput cu un design minimalist, care utilizează forme clare, pline de eleganţă, acest inel evocă o modernitate atemporală.

Nu a fost votat 55.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel placat cu aur roz încântă prin asocierea unei delicate şine inelare cu un element decorativ impunător. Deosebita interacțiune dintre liniile în nuanţă de aur roz și suprafeţele lucioase emailate albe, se aseamănă, în mod unic, porțelanului fin. Un inel captivant, al cărui design neobișnuit îl transformă într-o piesă foarte atrăgătoare.

Nu a fost votat 69.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Nuanța delicată ca de pastel transformă acest inel într-o piesă rafinată, cu aspect clasic, care încântă prin eleganță sa. Elementul decorativ din zirconiu cubic nefaţetat, se îmbină perfect cu cadrul cu un deosebit finisaj lucios. Sfat: veţi obţine un aspect foarte actual, în pas cu cele mai noi tendinţe, dacă purtați două inele împreună.

Nu a fost votat 59.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel îngust este foarte elegant şi totodată extrem de actual datorită deosebitului finisaj cu aur roz. Cristalele Swarovski® de pe secţiunea dreptunghiulară a inelului vor atrage privirile în mod special. Pentru a obţine o ţinută modernă puteţi combina mai multe inele sau puteţi purta acest inel împreună cu varianta sa pe rodiu cu finisaj lucios.

Nu a fost votat 64.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil, cu un deosebit finisaj lucios, se prezintă sub o formă elegantă şi modernă.Strălucitoarele cristale Swarosvki® vor atrage atenţia în mod special. Pentru o ţinută foarte actuală puteţi purta mai multe inele împreună.

Nu a fost votat 54.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel plin de rafinament, din oţel inoxidabil cu un deosebit finisaj lucios, se remarcă prin forma sa organică şi aspectul delicat. Ca element special, un căpăcel din cupru acoperă magnetul neodim de înaltă calitate. Puteţi purta inelul ca atare sau împreună cu alte inele de acelaşi fel, forma aparte a acestora permite îmbinarea lor perfectă.

Nu a fost votat 49.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel subţire, din oţel inoxidabil cu finisaj lucios, se prezintă sub o formă de excepţie, plină de eleganţă. Strălucitorul cristal Swarovski® se remarcă printr-un rafinament aparte. Un inel deosebit care poate fi purtat la orice ocazie.

Nu a fost votat 55.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel placat cu aur se aseamănă cu o delicată ramură prin forma sa organică şi naturală. Contrastul dintre finisajul mat şi interiorul lucios evidenţiază natura sa rafinată. Un mic cristal Swarovski® a fost adăugat pentru un plus de strălucire.

Nu a fost votat 59.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel modern şi rafinat, cu decupaje ample, într-o nuanţă foarte actuală de aur roz, este o piesă de bijuterie care va atrage toate privirile. Forma indetită transformă această piesă într-un accesoriu unic, plin de feminitate. Un inel cu aspect ingenios care se remarcă şi prin designul amplu.

Nu a fost votat 68.00  Selectează opțiuni