Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Strălucirea cristalelor cubic zirconia, aspectul deosebit și eleganța modernă a acestui inel, realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, sunt pur și simplu încântătoare. Un inel în trend care emană farmec, pe care îl puteți combina cu orice tip de bijuterie pe argint!

preţ catalog: 78.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, aur roz, cristale cubic zirconia
Inel Energetix, magnetic, cristale cubic zirconia
Inel

Compus dintr-o înşiruire de elemente circulare din oţel inoxidabil, acest inel se evidenţiază prin eleganţa sa. Cristalele de zirconiu cubic alături de suprafaţa lucioasă placată cu aur roz sporesc farmecul acestui inel deosebit.

preţ catalog: 88.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel subţire, din oţel inoxidabil cu finisaj lucios, se prezintă sub o formă de excepţie, plină de eleganţă. Strălucitorul cristal Swarovski® se remarcă printr-un rafinament aparte. Un inel deosebit care poate fi purtat la orice ocazie.

preţ catalog: 55.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil cu finisaj lucios impresionează printr-un rând de cristale dreptunghiulare cubic zirconia care au fost aşezate într-un rând de jur împrejurul acestei piese. Trăsătura distinctivă a acestei piese de bijuterie constă în faptul că se compune din două inele legate care par inseparabile.

preţ catalog: 96.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Forma îngustă, plină de rafinament, a acestui inel din oţel inoxidabil este accentuată de cristalele Swarovski® în formă de baghete care strălucesc foarte elegant. Purtat ca atare, inelul este un accesoriu modern şi rafinat. Câteva astfel de inele, purtate împreună, vor aduce un plus strălucire şi de farmec ţinutei dumneavoastră.

preţ catalog: 57.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Aspectul în două tonuri transformă acest inel într-o piesă actuală și versatilă care poate fi combinată în nenumărate feluri. Oțelul inoxidabil cu finisaj lucios alternează cu faţete placate cu aur roz pentru a crea o interacțiune care pare deosebit de modernă. Suprafața ușor curbată face ca inelul să fie foarte confortabil de purtat.
preţ catalog: 54.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Trei cercuri de dimensiuni mici care au fost montate pe un inel delicat realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios – o piesă minimalistă, care evocă un aer modern și tineresc. Aspectul deosebit de actual al acestei piese este pus în valoare și prin strălucirea unui mic cristal Swarovski®. Un inel care captivează cu eleganța sa discretă.

preţ catalog: 58.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel placat cu aur roz este o piesă clasică de bijuterie dar cu un aspect modern a cărei eleganță discretă va fi întotdeauna de actualitate. Inelul se remarcă prin cristalul Swarovski®, de mari dimensiuni, care strălucește intens și emană o notă de refinament.

preţ catalog: 52.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel îngust se remarcă datorită designului său sofisticat care-i conferă un aspect clasic şi. totodată, foarte actual. Deosebitul finisaj lucios al oțelului inoxidabil evidenţiază forma delicată a inelului, în timp ce cristalul Swarovski®, de mari dimensiuni, încântă prin strălucirea sa luminoasă și foarte intensă.

preţ catalog: 42.00  Selectează opțiuni
Energetix 3915
Inel

Inel într-o combinație inedită de nuanțe. Linii portocalii și roșii, realizate din email la rece, și suprafața placată cu aur creează un aspect plin de culoare, care amintește de vară. Deosebitul model din email acoperă doar o parte astfel încât inelul nu pare încărcat.

preţ catalog: 60.00  Selectează opțiuni
Energetix 3968
Inel

Acest inel modern poate fi accesorizat la aproape orice stil vestimentar și poate fi combinat în numeroase feluri cu multe alte piese de bijuterie. Realizat din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, inelul are un design deschis, cu decupaje, care-i conferă un aspect deosebit. Cu designul său foarte actual, acest inel va atrage privirile de fiecare dată.

preţ catalog: 58.00  Selectează opțiuni
Energetix 3963
Inel

Acest inel cu un aspect clasic, deosebit de elegant, se remarcă prin modelul său răsucit, foarte elaborat, și, totodată, datorită cristalelor Swarovski® pline de refinament. Realizat din oțel inoxidabil, inelul dispune de un finisaj lucios de înaltă calitate care contrastează minunat cu strălucirea cristalelor.

preţ catalog: 60.00  Selectează opțiuni