Inel magnetic Energetix, pentru bărbaţi
Inel magnetic Energetix, pentru bărbaţi
Inel
Acest inel realizat din oțel inoxidabil impresionează prin contrastul între finisajul lucios şi cel mat-satinat al nişei de pe partea superioară. Designul actual şi discret îî conferă eleganță. Inelul poate fi gravat şi transformat astfel, într-o bijuterie cu semnificație personală.
Nu a fost votat 40.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel
Inel

Acest inel din oţel inoxidabil se remarcă prin contrastul dintre finisajele mate şi cele lucioase, intesificat şi prin cele patru adâncituri care străbat în paralel suprafaţa bijuteriei. O piesă casual şi totodată elegantă pentru bărbaţii care doresc să-şi arate latura plină de stil.

Nu a fost votat 48.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Veţi alege un inel remarcabil optând pentru această piesă cu un aspect uzat, foarte popular. Modelul ornamental, cu detalii în nuanţe închise, a fost gravat în suprafaţa inelului pentru a produce un efect ca de sigiliu. O piesă modernă de bijuterie, special concepută pentru bărbaţi.

Nu a fost votat 52.00  Selectează opțiuni
Inel
Inel

Acest inel al cărui finisaj mat pe bază de carbon negru este întrerupt de o porţiune îngustă din oţel inoxidabil, de asemenea cu finisaj mat, se remarcă prin nuanţa sa deosebită. Inel dispune de un impecabil finisaj lucios aplicat pe interior ceea ce accentuează aspectul său modern.

Nu a fost votat 64.00  Selectează opțiuni
Inel felxibil Energetix, magnetic, cu cupru, unisex
Inel Flexibil

Acest inel magnetic, cu un design de efect, în două tonuri, realizat din îmbinarea de elemente delicate din oţel inoxidabil, posedă un aspect unic. Elementele din oţel inoxidabil sunt completate de un element auriu pe dinafară şi elemente din cupru dispuse pe interior. Prin urmare, inelul poate fi purtat în combinaţie cu numeroase alte tipuri de bijuterii.

Nu a fost votat 24.00  Selectează opțiuni
Inel Energetix, magnetic, pentru bărbaţi
Inel

Acest inel cu designul său lat şi prin finisajul mat al oţelului inoxidabil va capta, imediat, toate privirile. Discretul model chevron, dispus pe una dintre laturi, îi sporeşte atracţia.

Nu a fost votat 69.00  Selectează opțiuni